Menu
Tablet menu

Hotel Karyatides 2*

www.karyatideshotel.gr 

 

In centrul statiunii Agia Marina veti gasi popularul Hotel Karyatides, o prospera afacere de familie, unde fiecare oaspete este tratat cu atentia cuvenita. Turistii vin sa isi petreaca aici vacantele an dupa an, tocmai datorita atmosferei relaxante si prietenoase.
 Hotelul Karyatides este situat la 200 m de portul Agia Marina si de aici aveti rute zilnice catre si de la Pireu (Atena). Daca sunteti dornici de cumparaturi, hotelul este situat in centrul satului, unde puteti gasi orice doriti. Cea mai lunga plaja a insulei este doar la cativa pasi distanta si imediat dupa colt veti gasi numeroase restaurante cu o bucatarie diversa. 
Toate camerele au aer conditionat, incalzire centrala, tv, safe, uscator de par, telefon si muzica. Micul dejun bogat este servit pe terasa iar pranzul si cina sunt servite in restaurant. In frumoasa gradina se afla un bar si  doua broaste testoase. 
 
Insula Eghina se afla la o ora departare cu ferryboatul de Atena. Este una dintre cele mai frumoase insule ale Greciei, este o oaza de liniste si de relaxare atat de aproape de Atena aglomerata, incitanta si plina de viata.