Menu
Tablet menu

Oferte insula Santorini

Hotel Rose Bay 4*

www.rosebay.gr

Elegantul Hotel Rose Bay, clasificat la 4 stele si membru al lantului hotelier G&E Karamolegos, este situat la doar 50 de metri de plaja cu nisip negru din Kamari, intr-o zona linistita a satului. Relaxarea turistilor este o prioritate pentru personalul hotelului. Facilitatile oferite, ospitalitatea si confortul conlucreaza pentru a va oferi o vacanta de neuitat. 

Facilitatile hotelului: piscina pentru adulti cu apa dulce, piscine pentru copii, bar la piscine, restaurant, sala de gimnastica, internet wireless, lift, parcare private, consultanta turistica.

 

Hotel Tamarix del Mar Suites 5*

www.santorini-tamarix.com

Pe magnifica insula Santorini, in faimosul sat Kamari, o noua idee de ospitalitate, lux si intimitate a devenit realitate. Tamarix del Mar este locul ideal pentru un sejur relaxant. Aceasta experienta ii va surprinde in mod placut chiar si pe cei mai pretentiosi turisti.

Hotelul Tamarix del Mar a fost construit in 2003 si renovat recent cu grija pentru detaliu si pentru pastrarea traditiei si arhitecturii cicladice. Confortul, facilitatile moderne, ospitalitatea si atitudinea discreta a personalului sunt doar cateva dintre prioritatile lor. Complexul este compus din cinci cladiri de doua etaje, localizate in jurul piscinei cu hidro-masaj. Variantele de cazare sunt: Suita junior, Maisonette, Suita superioara sau Luxury Maisonette.

 

Hotel Kamari Beach 3*

 

Hotelul Kamari Beach va asteapta in satul Kamari pe insula Santorini. va puteti bucura de o vacanta deosebita intr-una dintre camerele cu unul, doua sau trei paturi si chiar in apartamente si vile, toate dotate cu aer conditionat, TV, seit, telefon si veranda catre gradini sau piscine.

Garantia unei vacante deosebite este garantata nu numai de ambientul unic in lume oferit de insula Santorini dar si de personalul hotelului care are o experienta de peste 30 de ani in satisfacerea celor mai pretentioase gusturi ale turistilor din lumea intreaga.

www.kamaribeach.gr  

Facilitati:

  • piscina imensa
  • bar la piscina
  • biliard
  • sala fitness
  • internet cafe
  • magazine de suveniruri

Hotel Kallisti Thera 4*

www.kallistitherahotel.com 

Hotelul Kalisti Thera se afla in centrul orasului Fira la numai cateva minute de marginea versantului abrupt care inconjoara celebra Caldera. Ceea ce il face celebru este arhitectura care respecta in detaliu accentele insulelor Ciclade din marea Egee.

Hotelul Kalisti Thera va asteapta cu o piscina cu cu apa dulce, un Jacuzzi in aer liber, barul Pergola de la care puteti comanda bauturi exotice si restaurantul Rosemary. Variantele de cazare disponibile sunt: camera single, camera dubla, camera tripla, camera dubla superioara, suita Junior si suita "Honeymoon".

Aeroportul insulei si portul Athinos sunt la de 6 km departare, iar faimoasa plaja cu nisip negru este la doar 15 minute distanta.

Hotel Aressana

Nimic nu poate fi mai relaxant si spectaculos in acelasi timp decat o vacanta in Santorini. Hotelul Aressana va intampina in orasul Fira pe insula Santorini in apropierea celebrului versant interior al Calderei.

Afla mai multe...