Menu
Tablet menu

Vacanta Paralia Katerini

Paralia Katerini

Paralia – frumusete si magie a naturii, combinatie unica intre munte si mare, ce ofera vizitatorului un sejur de neuitat. Nenumarate motive va invita sa alegeti una dintre ofertele de vacanta in Paralia, o destinatie unica in nordul Greciei. Paralia inseamna ape albastre, nisipuri aurii, poteci de o deosebita frumusete , ce conduc spre lantul muntos Olimp si Pieria.

Clipele de neuitat in Paralia Katerini va vor fi oferite de excelenta atmosfera de vacanta, de bucataria greceasca, de nenumarate locuri de cazare decorate in stil modern, terenuri sportive si activitati culturale. Paralia e inconjurata de sate traditionale si site–uri arheologice care, impreuna cu ospitalitatea greceasca, isi pun amprenta asupra peisajului de vis.

Paralia este o destinatie ideala, cu atmosfera mediteraneana si un climat placut, unde tarmurile plajelor sunt imbratisate de Muntele Olimp. Paralia are zece kilometri de plaja lata, continua, aurie si foarte curata.

Nenumaratele cafenele si beach baruri va ofera o varietate bogata de cocktail-uri si inghetate, sucuri naturale ce va aduc racoare in calduroasele zile de vara.

Paralia dispune de centre sportive de baschet, volei, fotbal, tennis, ciclism, minigolf, carting, hidrobiciclete, calarie. Vi se ofera posibilitatea unor minunate experiente de surfing, schi nautic, sailing, jet schi si canoe, scufundari. Un agrement cultural original il veti gasi in spectacole de muzica, dans si cantece traditionale, teatru si cinematograf.

In Paralia veti gasi cea mai mare varietate de blanuri din Grecia. Mesterii locali creeaza pentru dumneavoastra bijuterii unice, suveniruri, cat si articole de arta populara de o calitate si varietate deosebita la preturi accesibile. Tavernele si restaurantele va ofera peste proaspat si fructe de mare si va propun retete din delicioasa bucatarie a Greciei.

Paralia dispune de complexe hoteliere, apartamente de toate categoriile cu instalatii si dotari moderne . Va ofera un mediu familial, acorda o atentie deosebita sigurantei si curateniei, acestea toate la preturi accesibile, asigurand astfel o sedere placuta si relaxanta.

Noaptea fantastica atrage turistii in Paralia, prin nenumaratele posibilitati de distractie in cluburi, baruri, taverne, cantece in ritmuri moderne si populare. Agitatia si entuziasmul domina in localurile din Paralia, unde localnicii si turistii se distreaza pana la primele ore ale diminetii.

Imprejurimile Paraliei ofera multe variante de excursii pentru vizitator. Site-urile arheologice, monumentele bizantine si Muntele Olimp contribuie la unicitatea judetului Pieria. Dion-ul, orasul sfant al lui Alexandru Cel Mare, Pydna, Vergina, Castelul de la Platamonas, muzeele, bisericile bizantine impresioneaza vizitatorul. Bucurati-va de frumusetile de nedescris ale pesterilor si cascadelor Muntelui Olimp, flora si fauna Pieriei, peisajul impresionant care va ramane intiparit in mintea dumneavoastra.