Menu
Tablet menu

Vacanta insula Corfu

Hotel Akrotiri Beach 4*

www.akrotiri-beach.com 

Hotelul Akrotiri Beach 4* este localizat in Paleokastritsa, pe coasta de nord-vest a insulei Corfu. Paleokastritsa este cea mai populara statiune din Corfu, renumita pentru peisajele sale magnifice. Hotelul este construit pe o  peninsula. Astfel,  toate camerele turistilor si cele publice sunt privilegiate cu o vedere directa catre mare ce-ti taie respiratia.
Combinatia dintre localizarea unica, atmosfera relaxata si serviciile prietenoase si personalizate ale hotelului, fac din Akrotiri Beach una din cele mai placute alegeri de vacanta din Corfu.
Camere Familiale:  Aceste camere constau din doua dormitoare care impartasesc o baie. Ele sunt ideale pentru familiile cu 2 sau 3 copii.
Camerele Standard:  Acete camere sunt asezate pe partea de vest a hotelului si ofera tot confortul standard. Ele mentin confortul clasic si atmosfera tihnita cu o excelenta vedere a apusului pe plaja. 
Camerele Superioare: Aceste camere sunt cu fata catre est, cu o vedere unica a marii si cu un confort aditional fata de camerele standard. Conceptul  a dorit sa creeze camere elegante si confortabile care primesc  privelistea minunata.
Suitele”Panorama”: Aceste suite spatioase cuprind separate un dormitor, o sufragerie plus un balcon de 16m.p. cu cea mai minunata vedere a marii. Suitele ofera tot extrconfortul din camerele superioare cu  decoratiuni artistice,  o baie generoasa, cu televizor LCD si DVD player.

Hotel Yannis 3*

www.hotelyannis.gr 

 
Hotelul Yannis este situat in statiunea Ipsos, la mai putin de 15 km nord de orasul Corfu. Este alegerea perfecta pentru cei care isi doresc un hotel mic dar cochet, traditional prin arhitectura, intr-o locatie linistita, cu multa verdeata si cu o vedere foarte frumoasa. Plaja este la 2 minute de mers pe jos.
Camerele sunt duble, triple sau in regim single, cu vedere la mare sau la gradina. Toate camere au aer conditionat, balcon, frigider, televizor, telefon.

Facilitatile hotelului:

•Piscina
•Umbrelute si sezlonguri gratuite la piscina
•Bar la piscina
•Karaoke si seara greceasca
•Internet / WiFi
•Schimb valutar
•Parcare gratuita
•Seif (la cerere)

Site-uri Kretan Tour

Ulei de masline extravirgin din insula Creta