Menu
Tablet menu

Elounda Beach Hotel 5*

Elounda Beach Hotel este superlativul pentru o locatie de lux la dispozitia acelora dintre noi, ale caror asteptari si gusturi se ridica la inaltimea rafinamentului unei vacante unice.

Arhitectura ofera la fiecare pas accente glamour desprinse parca dintr-o revista de haute-couture.

Ce inseamna o experienta de 5 stele in insula Creta: panorama asupra marii Egee, arhitectura contemporana, atentia la detaliu si alte senzatii de nedescris pastrate numai pentru cei ce ajung aici.

Complexul este intins pe mai multe hectare si cuprinde o varietate de optiuni de cazare, de la apartamente de 500 de m2 cu piscina privata indoor si outdoor pana la camere de 45 de m2.

Detalii: www.eloundabeach.gr

Platinum Club

Royal Suite - living, dining, bucatarie cu dotari de exceptie, doua dormitoare si doua bai cu dotari de lux (sauna, TV); toate pe o suprafata de 300 m2. Apartamentul beneficiaza de o piscina indoor cu plafon de sticla si o piscina outdoor cu sistem de inot contra curent.
Palace Suite - este format din doua bungalowuri. Unul cu patru dormitoare + baie, doua livinguri, dining, bucatarie si private gym. Al doilea este format din trei dormitoare, un living si doua bai.

Exclusive Club
Grand Suites Sea View & Private Heated Pool - doua dormitoare si un living, gradina si piscina privata, toate in 120 de m2 spatiul perfect pentru a gazdui o familie.
Presidential Suites on the Water's Edge with Private Heated Pool - apartament de 90 m2 format din dormitor si living
Family Residences with Private Heated Pool - 130 de m2 format dintr-un dormitor cu pat dumblu si alte doua dormitoare cu paturi separate; 3 bai, bucatarie si living

Hideaway Villas Sea View & Private Heated Pool - 75 m2 - dormitor + living si gradina interioara

Island Villas Sea View & Private Heated Pool - 65 m2 - dormitor + living

Pentru pretul pachetelor standard sau personalizate, va rugam sa ne contactati.