Menu
Tablet menu

Blue Palace - Resort & SPA

Blue Palace - O vacanta intr-un palat cu o atmosfera exlusivista. SPA, cadru natural spectaculos, un palat construit pe apa. Imagineaza-ti un loc al linistii si desfatarii, in care o vacanta e sinonima cu relaxarea simturilor intr-un fel pe care nu ti-l poti imagina pana nu ajungi acolo.

 www.bluepalace.gr  

Blue Palace este unul dintre cele mai exclusiviste locuri care va pot gazdui in insula Creta. Este situat in renumita statiune de lux Elounda, mai precis, in golful Cretan care se deschide spre fermecatoarea insula Spinalonga.

Acest complex de bungalow-uri si vile se remarca printr-un amplasament natural aparte, maiestuos si elegant, in care predomina nuantele calde ale teracotei, zidurile de piatra, aleile misterioase cu arcade si colturile racoroase oferite de umbra palmierilor uriasi si a maslinilor. Se creeaza o atmosfera mitica, aproape atemporala unde simti ca vei fi tratat cu adevarat ca un rege. Toate acestea pe un albastru ireal al marii.

Bungalow-urile sunt raspandite de-a lungul tarmului si toate au vedere spre mare. Atentia la detalii depaseste chiar cele mai exigente asteptari. Fiecare vila are un design aparte si ofera comfort si relaxare.

Dotari:

Terenuri de tenis – Sauna – Centru de fitness – Pescuit – Centru de Spa & Sanatate– Masaj –Loc de joaca pentru copii – Tenis de masa – Windsurfing – Jacuzzi – Canoe – Excursii –Baie cu Aburi/ Baie  Turceasca– Scufundari – Piscina privata – Piscina generala a hotelului