Menu
Tablet menu

Hotel Porto Platanias

Porto Platanias Beach Resort va face promisiunea unei vacante rafinate, va asigura experienta unei sederi memorabile si pline de satisfactie.

Porto Platanias Beach Resort, un complex gandit pentru a oferi placere si relaxare, este asezat intr-una dintre cele mai cosmopolite regiuni ale Cretei, Platanias, la 9 km vest de Chania si 20 km de aeroportul din Chania.

 

 {oziogallery 160}


Ocupand o suprafata de 30 000 metri patrati, pe malul marii, hotelul va pune la dispozitie toate facilitatile care asigura rasfatul luxului, binemeritat intr-o vacanta de neuitat.Hotelul este caracterizat de spatiile elegante si functionale, iar prietenia si meticulozitatea personalului sunt garantia grijii pentru detaliu. Designul si decorul camerelor indeplinesc cele mai inalte standarde estetice si interiorul hotelului respira aerul sofisticat si greu de egalat al elegantei.

Zona Platanias a reusit sa-si pastreze farmecul traditional, evoluand in acelasi timp intr-o destinatie cosmopolita de vacanta, cu o mare diversitate de taverne, magazine, baruri si restaurante, un plin centru al destinderii.Porto Platanias Beach Resort se afla in idilica si linistita zona Platanias, langa una dintre cele mai curate plaje de pe insula. 

Posibilitati de cazare

Palazzo Di Porto

Camere duble
Cu paturi matrimoniale sau separate, bai din marmura care dispun de cada si uscator de par, sistem de aer conditionat propriu camerei, TV color cu satelit, telefon cu linie directa, acces la Internet(ISDN), mini-frigider sau mini-bar (la cerere), seif si balcon.Capacitate maxima: 3 persoane.
Peisaj: vedere frontala la mare, vedere laterala la mare, vedere la piscina sau la gradina.

Maisonette
Camere pe 2 nivele: living-ul, care dispune de doua canapele ce se transforma in pat (un pat single si unul dublu)  - la parter si un dormitor cu pat matrimonial la etaj; cele doua nivele corespund prin scara interioara. Pun la dispozitie : o baie spatioasa garnisita cu marmura, cu cabina de dus si cada separat, uscator de par, aer conditionat propriu camerei, TV color cu satelit, linie telefonica directa, acces la Internet, mini-frigider sau mini-bar (la cerere), seif si balcon/terasa.
Capacitate maxima: 4 adulti sau 2 adulti si 2 copii.
Vedere la piscine sau la gradina.

Apartamente pentru familii:
Dormitorul principal: Un dormitor spatios cu paturi duble, cu baie din marmura care dispune de cada, uscator de par, aer conditionat propriu camerei, tv color cu satelit, linie telefonica directa, acces la internet, mini-frigider sau mini-bar, seif si balcon sau terasa.Living: Este despartit de dormitorul principal printr-un paravan de lemn; camera dispune de o canapea de dimensiunile unui pat si de terasa. Capacitate maxima: 4adulti sau 2 adulti si 2 copii.
Vederela piscina sau la gradina.

Apartamente de familie cu piscina privata
Dormitorul principal: Un dormitor spatios cu paturi duble, cu baie din marmura cu cada si cabina de dus separat, uscator de par, aer conditionat propriu camerei, tv color cu satelit, linie telefonica directa, acces la internat, mini-frigider sau mini-bar, seif si balcon/terasa. Living: este despartit de dormitorul principal printr-un paravan de lemn; camera dispune de doua canapele-pat si de terasa, cu piscina privata. Capacitate maxima: 4 adulti sau 2 adulti si 2 copii.
Vedere la piscina sau la gradina.

Suita Standard:
Living: doua canapele-pat, dressing/sifonier, mini stereo CD player, TV color cu satelit, canale de muzica, system de aer conditionat propriu camerei, mobila rafinata si extra-facilitati. Balcoane spatioase cu vedere la mare sau la piscina. Dormitor principal: Cu unul sau doua paturi duble, sifonier, baie de lux din marmura,cu Jacuzii si baie cu hidro-masaj, uscator de par, sistem de aer conditionat propriu camerei, TV color cu satelit, linie telefonica directa, acces la Internet, mini-frigider sau mini-bar, seif si balcon sau terasa. Capacitate maxima: 4 adulti sau 2 adulti si  2 copii.
Vedere la mare, piscine sau gradina.

Suita Executive (2/4 persoane):
Living:  Cu o multi-kitchenetta complet echipata si functionala,  spatiu pentru luarea mesei, baie din marmura, camera de zi cu doua canapele-pat, dressing/sifonier,

Suita Prezidentiala (2/6 persoane):
Living: Cu o multi-kitchenetta complet echipata si functionala,  spatiu pentru luarea mesei cu mobila rafinata, baie din marmura, camera de zi cu doua canapele-pat, dressing/sifonier,

PLAZA DI PORTO

Studio-uri
Apartamente de o camera care dispun de multi-kitchinetta complet utilata si functionala si frigider, de baie spatioasa din marmura cu cada, uscator de par, sistem de aer conditionat propriu camerei, TV color cu satelit, canale de muzica, linie telefonica directa, acces la Internet, mini-frigider sau mini-bar, seif si balcon/veranda.
Capacitate maxima: 3 adulti sau 2 adulti si 1 copil.Vedere la mare, piscine sau gradina.

Apartmente:
Apartamente cu 2 camere sau maisonette formate dintr-un dormitor cu 2 paturi single si cu living separat cu 2 canapele-pat, cu o kitchinetta complet echipata si frigider, o spatioasa baie din marmura cu cada, uscator de par, sistem de aer conditionat propriu camerei, TV color cu satelit, linie telefonica directa, acces la Internet, mini-frigider sau mini-bar, seif si balcon/veranda. Capacitate maxima: 4 adulti sau 2 adulti si 2 copii.

Suita cu piscina privata (2/4 persoane):Living:  Cu o multi-kitchenetta complet echipata si functionala,  spatiu pentru luarea mesei, baie din marmura cu cada, camera de zi cu doua canapele-pat, dressing/sifonier, sistem de aer conditionat propriu camerei si terasa cu piscina privata.Dormitor principal: Cu pat dublu, sifonieri, TV color cu satelit sifonier , linie telefonica directa, acces la Internet, mini-frigider sau mini-bar, seif si balcon sau terasa.

Capacitate maxima: 4 adulti sau 2 adulti si 2 copii.
Vedere la mare.

CASA DI PORTO

Studio-uri:
Apartamente de o camera care dispun de kitchinetta complet utilata si functionala si frigider, de baie spatioasa din marmura cu cada, uscator de par, sistem de aer conditionat propriu camerei, TV color cu satelit, linie telefonica directa, acces la Internet, mini-frigider sau mini-bar, seif si balcon sau veranda.
Capacitate maxima: 3 adulti sau 2 adulti si 1 copil.Vedere la piscina sau gradina.

Apartmente:
Apartamente cu 2 camere sau maisonette formate dintr-un dormitor cu 2 paturi single si cu living separat cu 2 canapele-pat, cu o kitchinetta complet echipata si frigider, o spatioasa baie din marmura cu cada, uscator de par, sistem de aer conditionat propriu camerei, TV color cu satelit, linie telefonica directa, acces la Internet, mini-frigider sau mini-bar, seif si balcon/veranda. Capacitate maxima: 4 adulti sau 2 adulti si 2 copii. 

Facilitati:

-Receptie
-Lobby lounge
-Mini market/magazin de cadouri
-Gradini
-6 lifturi
-Coafor (la cerere)
-Internet Cafe
-Parcare privata
-Serviciu inchirieri masini
-Laborator Fotografie
-Florarie
-Cutie postala
-Schimb valutar
-Spalatorie/curatatorie
-Facilitati pentru Conferint
-Paza&protectie
-Facilitati pentru organizat petreceri
-Internet Spot
-Acces Wireless Internet  in zonele comune
-Business Center5 Restaurante: 2 restaurante a la carte pentru servit pranzul, langa piscina; un restaurant central pentru mic-ul dejun si cina stil buffet; 1  

Activitati disponibile in zona:

centru de sporturi acvatice; scoala de windsurf si de waterskiing; jocuri de apa; canoe\parasutism; scuba-diving; croaziere; inchiriere mountain bike; mini-golf; teren de fotbal; hipism.