Menu
Tablet menu

Hotel Asterion 5*

www.asterionhotel.com 

Hotelul este situat pe frumoasa plajă Pyrgos Psilonerou, la numai 15 km de oraşul Chania, pe o plajă idilică, construit în perfectă armonie cu mediul şi natura cretana. Asterion Beach Hotel & Suites este ideal pentru plimbări romantice şi pentru vacanţe relaxante cu familia.

Platanias, o destinaţie turistică celebră, un oraş cosmopolit, plin de viaţă şi cu viaţa de noapte vibrantă, se află la doar 2 km distanţă de hotel. Asterion Beach Hotel & Suites este atractiv pentru excursii fascinante în zonele naturale aflate în apropiere, cum ar fi Balos, Elafonisos, Gramvousa şi Chrisoskalitissa. 

 Hotelul este construit pe plajă, un complex sub forma de bungalouri. Calitatea, confortul, dotările camerelor şi alte servicii, precum şi amplasarea hotelului, îl pozitioneaza printre cele mai frumoase hoteluri ale zonei. 

Hotelul are 67 camere de lux, de diferite tipuri, astfel: 14 Camere Superioare Duble, 4 Camere Superioare Duble cu jacuzzi (în aer liber), 36 Apartamente familiale şi Suite familiale, 2 Suite familiale cu două dormitoare, 8 Junior Suites cu piscină privată şi 3 Suite Panorama Blue cu piscină privată.

Hotelul este amplasat într-o zonă naturală, satele tradiţionale aflate în apropiere oferind  vizitatorului posibilitatea unor excursii aparte. Apele limpezi albastre, plaja cu nisip aflată în faţa hotelului, vă oferă şansa unei vacanţe unice. În faţa hotelului este o stradă pietonală, pe plajă, cu iluminat nocturn, ideală pentru plimbări romantice la apus de soare sau pentru jogging dimineaţa.

Asterion Beach Hotel & Suites oferă, de asemenea, vizitatorilor posibilitatea de a gusta în Restaurantul "Oceanis" arome cretane autentice şi preparate din bucătăria grecească. Seri tematice, cum ar fi "Seara Mediterană", "Seara greacească sau cretană", "Seară romantică" vă vor oferi momente speciale. Restaurantul A la carte "Koralia", situat pe plajă, cu vedere la piscină şi spre Golful Kissamos vă îmbie cu bucate alese din bucătăria mediteraneană şi preparate din bucătăria tradiţională din Creta. În timpul zilei, vizitatorii pot gusta la Bar băuturi răcoritoare, gustări proaspete, snackuri şi cocktailuri delicioase sau se pot bucura de plajă în compania unor băuturi servite la barul piscinei. Seara vă puteţi bucura de cocktail-uri colorate, iar sunetul muzicii atent selectate vă va însoţi.