Menu
Tablet menu

Giorgis' Blue Apartments

 

www.blueapts.gr

Apartamentele Giorgis’ Blue sunt localizate in partea de vest a Cretei, in localitatea Kalathas din peninsula Akrotiri. Sunt la o distanta de 10 km de orasul Chania si 8km de aeroport.

Complexul hotelier consta in 19 apartamente echipate complet si renovate in stil traditional modern in anul 2012. Marea Egee este la doar 30 m distanta si micul golfulet stancos confera intimitate si o priveliste minunata. Plaja Kalathas este cea mai apropiata plaja cu nisip, amenajata, la aproximativ 800 m distanta. Locatia este recomandata  in special turistilor activi, care intentioneaza sa se plimbe, sa viziteze atractii turistice, plaje celebre, sa incerce tavernele si restaurantele locale si apoi sa se odihneasca intr-o locatie linistita, departe de agitatia statiunilor estivale. Zona este ideala si pentru sporturi precum: windsurfing, scufundari, pescuit etc.

Apartamentele sunt spatioase, foarte luminoase, cu unul sau doua dormitoare, chicineta si spatiu de luat masa. Toate apartamentele au balcon cu vedere la mare si facilitate precum: aer conditionat, TV satelit, radio, telefon, uscator de par, fier de calcat, seif, chicineta. Complexul detine si alte facilitati caracteristice oricarui hotel de 3-4*: piscine, bar la piscine, un mic spatiu de joaca pentru copii, internet wireless gratuity, babysitting la cerere, birou de infoamare turistice, servicii de spalatorie la cerere.