Menu
Tablet menu

Destinatia vacanta - Creta! (Chania, Hersonissos, Malia, Agios Nikolaos, Elounda)

Grecia este anul acesta destinatia preferata pentru vacanta de vara. O destinatie cu totul speciala pentru o vacanta ca in filme este insula Creta. Plaje nenumarate, mare mai albastra decat albastrul, hoteluri de lux si mancaruri traditionale. Ce altceva ti-ai mai putea dori intr-o vacanta? Si totusi Kretan Tour ofera mai mult decat atat.

Suntem singura agentie de turism din tara care colaboreaza direct cu cele mai bune hoteluri din insula Creta (Chania, Hersonissos, Malia, Agios Nikolaos, Elounda). Noi nu va recomandam decat hotelurile pentru care putem garanta pe deplin. Va asiguram astfel cele mai bune oferte pentru servicii ireprosabile demne de o vacanta de vis...

GALERIE IMAGINI ORASUL CHANIA din insula Creta, oras cu o istorie bogata care se regaseste in arhitectura acestuia.

{oziogallery 147}

Supranumit si "Venetia Cretei", orasul Chania este cu siguranta cel mai uimitor port al Cretei. Este un oras cu doua fete care se imbina perfect. Pe de o parte este un oras modern, cu o viata de noapte efervescenta, nenumarate cafenele si taverne fiecare cu o trasatura specifica si oferind delicatese ale renumitei bucatarii cretane. Piesa de rezistenta este insa vechiul port venetian. Stradute inguste, intortocheate, cochete si cafenele pe toata lungimea portului care ofera o panorama unica. Daca serile trebuie petrecute colindand acest incantator oras, ziua o petrecem la plaja, cea de langa hotel sau una mai indepartata. In acest scop Kretan Tour pune la dispozitia turistilor o masina inchiriata la un pret semnificativ mai redus decat cel local oferind astfel turistilor posibilitatea de a colinda intreaga insula.

Puteti vizualiza albumele noaste foto cu imagini din insula Creta la adresa: https://plus.google.com/photos/109734158720236526480/albums?banner=pwa

Puteti vizualiza documentare despre insula Creta pe canalul deschis de Kretan Tour pe Youtube: http://www.youtube.com/kretantour

Creta are numai 260 km lungime si cuprinde nenumarate situri istorice reamintind de civilizatia minoica (palatul Knossos excelent conservat cu o vechime de peste 8000 de ani) si locuri de o frumusete care iti taie respiratia. Creta se bucura de o vegetatie specifica in care predomina un numar impresionant de specii de flori. Surprinzator este fapul ca plajele sunt pe cat de multe pe atat de diferite. Exista plaje izolate unde poti inota singur si plaje renumite, pline de turisti. 

Unele dintre cele mai renumite plaje sunt cele de la Elafonissos si de la Matala. In vreme ce prima este renumita pentru nisipul de culoarea roz , particularitatea plajei de la Matala consta in existenta unor mici cavitati, ca niste alveole, sapate in stanca de natura sau de om – nu se stie inca originea lor, pe care hippies le-au locuit ani de zile. Pentru turistii mai obositi o zi petrecuta la piscina hotelului este binevenita. Kretan Tour ofera preturi competitive la cele mai bune hoteluri (4 si 5 stele) din vestul Cretei care demonstreaza din plin capacitatea cretanilor de a rasfata turistii.

Iti poti condimenta vacanta in insula Creta cu o excursie de o zi catre celebra insula Santorini. Plecarea se face dimineata devreme cu ferryboat-ul, iar vizitarea celor mai importante atractii din insula Santorini se face cu un autocar cu ghid vorbitor de limba romana sau engleza. Contacteaza unul din agentii Kretan Tour pentru a afla cum iti poti organiza o astfel de excusrie de o zi din insula Creta catre insula Santorini.