Menu
Tablet menu

Super Revelion 2019 cu circuit în Grecia

Peloponez, Epir și Pilion, Metsovo, Nafpaktos, Patras, Delphi

ULTRA LAST MINUTE 364 €/pers

Plecare: 29.12.2018(6 zile / 5 nopți)

Preț: 399 €/pers

Preț special pentru foști clienți: 389 €/pers

Momentele speciale ale sfârşitului de an le puteți surprinde alături de Kretan Tour! Asta se poate întâmpla cu agenția noastră, având o experiență vastă în locurile Greciei. Aveți ocazia să luați parte la un super revelion prin Epirus, plin de situri minunate si istorice, sate pitorești, locul unde este surprinsa Grecia traditionala si pasnică.

Frumusețea muntelui Pilion, care pastreaza arhitectura tradițională și clădiri de piatră, construite pe terasele în pantă, unde aveți parte de o priveliște care îți taie răsuflarea asupra munților și mării.

Metsovo vă captează sufletul într-o secundă prin culorile sale spectaculoase și imaginile unice locului. Farmecul său fiind dat de combinarea armonioasă a trecutului cu prezentul, iar pe timpul iernii, sporturile specifice iau amploare.

Patrasul, așezat la poalele muntelui, cu deschidere spre Golful Patras, este cunoscut ca "poarta occidentală a Greciei", datorită portului foarte animat.

Nafpaktos, este locul care îmbină mare cu muntele, reprezentând o destinație pe tot parcursul anului, deși este un sat mic dar pitoresc, atrage anual mii de turiști.

Podul Rio-Antirio, reprezintă cheia de comunicare între Peloponez și Grecia continentală, fiind și unul dintre cele mai lungi poduri din lume.

Delphi, locul considerat de oamenii din antichitate ca fiind centrul lumii, pe langa acest lucru, alt motiv pentru care este celebru acest templu se datoreaza oracolului.

Ziua 1 Sâmbătă – 29.12.2018 (890 Km)

Plecare din Bucureşti, sediul KRETAN TOUR, la ora 06:00 pe traseul Bucureşti – Salonic - Metsovo via Bulgaria. Sosire seara în Metsovo, în funcţie de trafic şi formalitaţile vamale. Cazare la Hotelul Asteri 3*.

Ziua 2 Duminică 30.12.2018 (250 Km)

Mic dejun la hotel. Dimineața până la prânz program de vizitare în Metsovo (Vila Tositsas și Averof).

Ora 11:00 - 12:00 plecare din Metsovo cu destinația Ioannina.Timp pentru vizitarea orașului si servirea prânzului. Plecare mai departe spre Patras. Cazare in zona Patras-Nafpaktos hotel 3 stele.

Ziua 3 Luni 31.12.2018 (50 Km)

Mic dejun la hotel.Vizitarea orașelor Nafpaktos și Patras. Spre seară, revenire la hotel și timp liber pentru odihnă și relaxare.

În jurul orei 22:00 începe Petrecerea de Revelion cu mâncare, băutură, dans şi muzică tradiţională grecească live la o taverna locală

LA MULŢI ANI 2019!

Ziua 4 Marți 01.01.2019 (200 Km)

Excursie opțională 25 €/pers în zona Kalavrita și Mănăstirea Mega Spileo.

Ziua 5 Miercuri 02.01.2019 (350 Km)

Mic dejun la hotel. Plecare din zona Nafpaktos/Patras spre Oracolul de la Delphi, pe un drum spectaculos de-a lungul Golfului Corint.Vizitarea sitului arheologic de la Delfi și stațiunii montane Arahova. Plecare mai departe către zona Volos. Cazare în frumoasa regiune Pilion, în stațiunea Chania, la 1200m altitudine.

Ziua 6 Joi 03.01.2019 (890 Km)

Mic dejun. Ora 8:00 plecare spre România cu pauze pe traseu. Seara, sosire în Bucureşti, în funcţie de trafic și formalităţile vamale.


Preţul include

Transport cu autocar/minibus 4* Aer Condiționat

5 cazări cu mic dejun la hotel 3/4*, în camere duble ( 1 noapte în Metsovo, 3 nopți în Nafpaktos, 1 noapte în Pilion)

Petrecerea cu mâncare și băutură în noaptea dintre ani

Traversările (dus-întors către destinații)

Preţul NU include

Asigurarea medicală

Intrările la obiective

Supliment cameră single: 150 €

Excursii opționale