Menu
Tablet menu

Pelerinaje Grecia 2018

09.12 Pelerinaj la Sfântul Spiridon în Insula Corfu

Insula Corfu sau Kerkira, cum este cunoscuta in randul grecilor, este numita adesea "insula Sfantului Spiridon" nu pentru ca acesta s-ar fi nascut si ar fi trait aici. Se numeste astfel pentru ca Dumnezeu a randuit ca moastele Sfantului Spiridon sa fie aduse acum mai bine de jumatate de mileniu pe aceasta insula, unde sunt pastrate cu cinste pana in zilele noastre.

Veria, Vergina, Metsovo, Ioanina, Meteora, Salonic
9 – 14 Decembrie 2018

Preț: 215 € + 375 lei

 

Afla mai multe...

07.11 Pelerinaj la Sfântul Nectarie în Insula Egina

Cu ocazia sărbătoririi Sfântului Nectarie pe data de 9 Noiembrie, vă propunem o excursie de 7 zile în insula Egina, unde se află Mănăstirea şi Biserica Sfântului, loc sfânt de pelerinaj pentru mii de credincioşi din toată lumea, care vin să se închine la sfintele moaşte. Aici vom rămâne și noi timp de 3 zile, pentru a ne putea bucura de întreaga sărbătoare și procesiune.

Insula Egina + Salonic (Sf. Dumitru)  + Atena + Mănăstirea Katoxenia + Sf. Efrem cel Nou + Meteora + Apus de soare la Cap Sounio

Preț: 215 € + 375 lei
Preț special pentru foști clienți: 195 € + 375 lei

Afla mai multe...

30.09 Circuit - Pelerinaj complet în Grecia continentală + 3 insule

Programul are durata de 11 zile, pentru a surprinde esenţa Greciei într-un ritm relaxant: lăcaşe de cult binecuvântate cu sfinte moaşte, situri arheologice simbol, sate tradiţionale şi oraşe cochete, trei insule pline de farmec: Evia, Egina şi Corfu. Cele mai importante obiective culturale, istorice şi îndeosebi religioase sunt cuprinse în turul complet al ţării, excursie organizată cu regularitate de mai bine de 12 ani.

Sfantul Dumitru – Salonic, Meteora (Manastirile Marele Meteor sau Metamorfosis, Varlam, Sfantul Stefan si Roussanou), Kalambaka (atelierului de icoane ZINDROS), Manastirea Katoxenia cu Braul Maicii Domnului, Manastirea Cuviosului David cu mormantul Fericitului Iacob, Sfantul Ioan Rusu – Insula Evia, Sfantul Nectarie – Insula Egina, Sfanta Theodora din Vasta-Peloponez, Sfantul Andrei- Patras, Sfantul Spiridon si Sfanta Teodora – Insula Corfu.

11 zile – transport autocar + ferry boat
30 Septembrie – 10 Octombrie 2018

480 € + 150 lei
Pret special pentru fosti clienti: 450 €

EARLY – BOOKING (pentru înscrieri până pe data de 15 August 2018) :  -150 lei

 

Afla mai multe...