Menu
Tablet menu

Excursie - Pelerinaj Sfântul Ioan Rusu în Insula Evia 5 zile - 24.05.2017

::cck::20::/cck::
::introtext::
Mănăstirea Sfântul Ioan Rusu se află în Prokopi, în partea nordică a Insulei Evia. Anual, mii de pelerini poposesc lângă Moaștele Sfântului Ioan Rusu, mai ales în data de 27 Mai, ziua prăznuirii sale. Vă invităm cu această ocazie să vizităm această minunata insula, a doua ca mărime din Grecia, dar și biserica sfântului și celebra stațiune Edipssos, cunoscută pentru izvoarele cu apă termală, bogate în fier, sulf, calciu și magneziu.
 
Salonic, Manastirea Katoxenia, Loutra Edipssos, Manastirea Cuviosului David, Biserica Sf. Ioan Rusu, Halkida
cazare hotel 3* + transport minibus/autocar + ferryboat + mic dejun
5 zile - 4 nopţi
24 – 28 Mai 2017
Preţ: 255 €/pers
Preţ special: 235 €/pers (Pentru foştii clienţi)
 
 
::/introtext::
::fulltext::
Ziua 1 Miercuri: 24 Mai 2017
Plecare din Bucureşti ora 06:00 pe ruta Bucureşti-Giurgiu-traversare Bulgaria - Salonic. Dupa-amiaza spre seara, sosire în Salonic şi se va face turul de oraş: Agora Romană, Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bulevardul Expoziţiei, Turnul Alb, Piaţa Aristotel, statuia ecvestra Alexandru cel Mare, Biserica Sfântul Dumitru cu vizite , opriri, cumpărături. Seara, cazare la Hotel Vergina 3*/Rotonda 3*, in Salonic.
 
Ziua 2 Joi: 25 Mai 2017
Dimineata se va lua micul dejun. Plecare mai departe spre Insula Evia, cu oprire la Manastirea Katoxenia, unde se afla Braul Maicii Domnului. Dupa-amiaza, traversare din portul Glyfa spre Agiokampos, in Evia si cazare la Hotel Zefyros 3* din Loutra Edipssos, statiune cu ape termale.
 
Ziua 3 Vineri: 26 Mai 2017
Dimineata mic dejun si optional, excursie la Manastirea Cuviosului David din Rovies (15 €/pers.). Dupa-amiaza, revenire la hotel si timp liber pentru odihna, plaja si cumparaturi.
 
Ziua 4 Sambata: 27 Mai 2017
Dimineata mic dejun si deplasare la Prokopi, la Biserica Sfantului Ioan Rusu si participare la slujba hramului. Dupa terminarea slujbei, deplasare in orasul Halkida si timp liber pentru servit masa, plimbari, shopping. Seara, revenire la hotel in Loutra Edipssos.
 
Ziua 5 Duminica: 28 Mai 2017
Dimineata mic dejun. Plecam din Edipssos si luam primul ferry-boat din Agiokampos spre Glyfa. Traversarea Bulgariei si sosire in Bucuresti seara, in functie de trafic si formalitatile vamale.
 

Preţul include:
Transport cu minibus sau autocar 3*
Traversare ferryboat Glyfa - Agiokampos, Agiokampos - Glyfa
1 cazare cu mic dejun in Salonic si 3 cazări cu mic dejun la Hotel Zefyros 3* in Evia
Însoţitor de grup
 
Pretul NU include:
Intrările la obiective
Supliment cameră single: 65 €
Excursii opţionale: 15 € Excursie la Manastirea Cuviosului David
::/fulltext:: ::cck::20::/cck::