Menu
Tablet menu

Excursie de Sfânta Maria în Insula Kefalonia 7 zile - 12.08.2017

::cck::59::/cck::
::introtext::

Cea mai mare dintre insulele ionice, Kefalonia este una dintre cele mai accesate destinații dintre insulele grecești. Plaje, peșteri, dar și atracții cum ar fi bucătăria, arhitectura sau cultura atrag aici milioane de turiști din lumea întreagă. Una dintre atracțiile de ordin religios a insulei este reprezentată de Biserica închinată Maicii Domnului. În fiecare an, în luna august, în postul Adormirii Maicii Domnului, un numar însemnat de șerpi mici apar în jurul bisericii și a clopotniței din localitatea Markopoulo. În această perioadă, Biserica "Langouvarda" este luată cu asalt de o specie unică de șerpi mici, fiecare având capul însemnat cu o cruce. Veniți cu noi și fiți chiar dumneavoastră martorii acestei minuni dumnezeiești!

Salonic, Delphi, Patras, Olympia, Meteora, Serres
Transport autocar + ferryboat + cazare 6 nopți + mic dejun
7 zile – 6 nopti
12 – 18 August 2017
Preț: 390 €/pers.
Preț special pentru foști clienți: 370 €
EARLY - BOOKING (27.04.2017): 350 €
::/introtext::
::fulltext::
Ziua 1. Sâmbătă 12.08.2017
Plecare din Bucureşti ora 06:00 pe ruta Bucureşti-Giurgiu-Ruse-Pleven-Sofia-Promahonas-Seres-Salonic. După amiază sosire în Salonic şi se va face turul de oraş: Agora Romană, Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bulevardul Expoziţiei, Turnul Alb, Piaţa Aristotel, statuia ecvestra Alexandru cel Mare, Biserica Sfântul Dumitru cu vizite, opriri, cumpărături. Seara cazare la Hotel Rotonda 3*/Vergina 3* din Salonic.
 
Ziua 2. Duminica 13.08.2017
Dimineaţa, ora 08.00 se ia micul dejun la hotel. Ora 09.00 plecare din Salonic pe ruta Katerini, Larisa, Lamia, Amfisa, Delphi. Oprire cu vizita la Oracolul din Delphi, dupa care mergem mai departe spre Patras. Seara cazare la Hotel Delfini 3* din Patras.
 
Ziua 3. Luni 14.08.2017
Dimineața micul dejun la hotel. După micul dejun, plecare spre Olympia, unde se vizitează situl arheologic, aici desfasurandu-se in Antichitate Jocurile Olimpice Antice, iar in prezent de aici se aprinde Flacara Olimpica a Jocurilor Olimpice Moderne. Mai departe, plecare din Olympia catre o plaja pentru relaxare si seara revenire la Hotel Delfini, in Patras.
 
Ziua 4. Marți 15.08.2017
Dimineața, micul dejun la pachet. Ora 05.00 plecare de la Hotel Delfini din Patras catre portul Killini, de unde ne vom deplasa pe Insula Kefalonia. Ora 06.00 imbarcare pe ferry-boat si sosire in Kefalonia la ora 08.00. Vizita la Biserica Langouvarda inchinata Maicii Domnului, de unde ies serpii de sub clopotnitasi se duc in biserica la icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului. Apoi mergem la Manastirea Gherasim. Timp liber pentru plaja, relaxare sau shopping si seara la ora 20.00 ne imbarcam din nou pe ferry - boat spre Killini. Seara revenire la Hotel Delfini in Patras.
 
Ziua 5. Miercuri 16.08.2017
Dimineața mic dejun la hotel. Plecare din Patras spre Kalambaka cu oprire pe drum pentru masa si plaja. Seara sosire în Kalambaka, cazare la hotel Zozas 3* în Kastrati.
 
Ziua 6. Joi 17.08.2017
Dimineata mic dejun la hotel. Vizităm 2-3 mănăstiri de la Meteora. După-amiază plecare din Kalambaka spre Serres. Cazare în Serres.
 
Ziua 7. Vineri 18.08.2017
Dimineata mic dejun la hotel. Plecare spre București pe ruta Salonic-Promachonas-Kulata-Sofia-Plevna-Ruse-Giurgiu-Bucuresti. Seara sosire in Bucuresti, in functie de trafic si formalitatile vamale.
 

Preţul include:
Transport cu autocar/minibus 4* Aer Condiţionat
Traversare ferryboat Killini - Kefalonia, Kefalonia - Killini
1 cazare cu mic dejun în Salonic, la Hotel Vergina 3*/Rotonda 3*
3 cazari cu mic dejun in Patras, la Hotel Delfini 3*
1 cazare cu mic dejun hotel Zozas 3* în Kastraki
1 cazare cu mic dejun hotel 3* în Serres
Însoţitor de grup (cunoscător de limba română si greacă)
 
Preţul nu include:
Asigurare medicală de călătorie.
Intrările la muzee si obiectivele turistice
Supliment camera single: 145 €
 
::/fulltext:: ::cck::59::/cck::