Menu
Tablet menu

Pelerinaje Grecia 2017

Pelerinaj la Sfantul Spiridon in Insula Corfu (9-14 decembrie 2017)

Insula Corfu sau Kerkira, cum este cunoscuta in randul grecilor, este numita adesea "insula Sfantului Spiridon" nu pentru ca acesta s-ar fi nascut si ar fi trait aici. Se numeste astfel pentru ca Dumnezeu a randuit ca moastele Sfantului Spiridon sa fie aduse acum mai bine de jumatate de mileniu pe aceasta insula, unde sunt pastrate cu cinste pana in zilele noastre.

Veria, Vergina, Metsovo, Ioanina, Meteora, Salonic

Perioada: 9-14 Decembrie 2017

Pret: 215 € + 350 lei

Afla mai multe...

Pelerinaj la Sfântul Nectarie 7 zile - 06.11.2017

Cu ocazia sărbătorii Sfântului Nectarie pe 9 noiembrie, vă propunem o excursie de 7 zile în insula Eghina, unde se află Mănăstirea şi Biserica Sfântului. Mii de credincioşi din toată lumea vin să se închine sfintelor moaşte din Eghina, loc sfânt de pelerinaj, unde vom rămâne timp de 3 zile. Pe durata excursiei se vizitează Salonicul cu Biserica Sfântului Dumitru, capitala Atena cu vestigiile sale. Vom vizita Biserica Sfântului Efrem în Nea Makry (cunoscut pentru marea sa putere facatoare de minuni si pentru rapiditatea ajutorului sau, supranumit “Grabnic Ajutator in toate nevoile”) dar si Biserica Sfântului Ioan Rusu din Insula Evia.
 
Insula Eghina, Salonic (Sf. Dumitru), Meteora, Atena (Acropole), Sf. Efrem cel Nou, Sfantul Ioan Rusu (Insula Evia)
Perioada: 06 – 12 Noiembrie 2017
Preț: 215 € + 350 lei/pers
Pret special pentru fosti clienti: 195 € + 350 lei
 
Afla mai multe...

Excursie de Sfânta Maria în Insula Kefalonia 7 zile - 12.08.2017

::cck::59::/cck::
::introtext::

Cea mai mare dintre insulele ionice, Kefalonia este una dintre cele mai accesate destinații dintre insulele grecești. Plaje, peșteri, dar și atracții cum ar fi bucătăria, arhitectura sau cultura atrag aici milioane de turiști din lumea întreagă. Una dintre atracțiile de ordin religios a insulei este reprezentată de Biserica închinată Maicii Domnului. În fiecare an, în luna august, în postul Adormirii Maicii Domnului, un numar însemnat de șerpi mici apar în jurul bisericii și a clopotniței din localitatea Markopoulo. În această perioadă, Biserica "Langouvarda" este luată cu asalt de o specie unică de șerpi mici, fiecare având capul însemnat cu o cruce. Veniți cu noi și fiți chiar dumneavoastră martorii acestei minuni dumnezeiești!

Salonic, Delphi, Patras, Olympia, Meteora, Serres
Transport autocar + ferryboat + cazare 6 nopți + mic dejun
7 zile – 6 nopti
12 – 18 August 2017
Preț: 390 €/pers.
Preț special pentru foști clienți: 370 €
EARLY - BOOKING (27.04.2017): 350 €
::/introtext::
::fulltext::
Ziua 1. Sâmbătă 12.08.2017
Plecare din Bucureşti ora 06:00 pe ruta Bucureşti-Giurgiu-Ruse-Pleven-Sofia-Promahonas-Seres-Salonic. După amiază sosire în Salonic şi se va face turul de oraş: Agora Romană, Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bulevardul Expoziţiei, Turnul Alb, Piaţa Aristotel, statuia ecvestra Alexandru cel Mare, Biserica Sfântul Dumitru cu vizite, opriri, cumpărături. Seara cazare la Hotel Rotonda 3*/Vergina 3* din Salonic.
 
Ziua 2. Duminica 13.08.2017
Dimineaţa, ora 08.00 se ia micul dejun la hotel. Ora 09.00 plecare din Salonic pe ruta Katerini, Larisa, Lamia, Amfisa, Delphi. Oprire cu vizita la Oracolul din Delphi, dupa care mergem mai departe spre Patras. Seara cazare la Hotel Delfini 3* din Patras.
 
Ziua 3. Luni 14.08.2017
Dimineața micul dejun la hotel. După micul dejun, plecare spre Olympia, unde se vizitează situl arheologic, aici desfasurandu-se in Antichitate Jocurile Olimpice Antice, iar in prezent de aici se aprinde Flacara Olimpica a Jocurilor Olimpice Moderne. Mai departe, plecare din Olympia catre o plaja pentru relaxare si seara revenire la Hotel Delfini, in Patras.
 
Ziua 4. Marți 15.08.2017
Dimineața, micul dejun la pachet. Ora 05.00 plecare de la Hotel Delfini din Patras catre portul Killini, de unde ne vom deplasa pe Insula Kefalonia. Ora 06.00 imbarcare pe ferry-boat si sosire in Kefalonia la ora 08.00. Vizita la Biserica Langouvarda inchinata Maicii Domnului, de unde ies serpii de sub clopotnitasi se duc in biserica la icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului. Apoi mergem la Manastirea Gherasim. Timp liber pentru plaja, relaxare sau shopping si seara la ora 20.00 ne imbarcam din nou pe ferry - boat spre Killini. Seara revenire la Hotel Delfini in Patras.
 
Ziua 5. Miercuri 16.08.2017
Dimineața mic dejun la hotel. Plecare din Patras spre Kalambaka cu oprire pe drum pentru masa si plaja. Seara sosire în Kalambaka, cazare la hotel Zozas 3* în Kastrati.
 
Ziua 6. Joi 17.08.2017
Dimineata mic dejun la hotel. Vizităm 2-3 mănăstiri de la Meteora. După-amiază plecare din Kalambaka spre Serres. Cazare în Serres.
 
Ziua 7. Vineri 18.08.2017
Dimineata mic dejun la hotel. Plecare spre București pe ruta Salonic-Promachonas-Kulata-Sofia-Plevna-Ruse-Giurgiu-Bucuresti. Seara sosire in Bucuresti, in functie de trafic si formalitatile vamale.
 

Preţul include:
Transport cu autocar/minibus 4* Aer Condiţionat
Traversare ferryboat Killini - Kefalonia, Kefalonia - Killini
1 cazare cu mic dejun în Salonic, la Hotel Vergina 3*/Rotonda 3*
3 cazari cu mic dejun in Patras, la Hotel Delfini 3*
1 cazare cu mic dejun hotel Zozas 3* în Kastraki
1 cazare cu mic dejun hotel 3* în Serres
Însoţitor de grup (cunoscător de limba română si greacă)
 
Preţul nu include:
Asigurare medicală de călătorie.
Intrările la muzee si obiectivele turistice
Supliment camera single: 145 €
 
::/fulltext:: Afla mai multe...

Circuit - Pelerinaj complet în Grecia (+3 insule) 11 zile - 01.10.2017

Programul are durata de 11 zile, pentru a surprinde esenţa Greciei într-un ritm relaxant: lăcaşe de cult binecuvântate cu sfinte moaşte, situri arheologice simbol, sate tradiţionale şi oraşe cochete, trei insule pline de farmec: Evia, Egina şi Corfu. Cele mai importante obiective culturale, istorice şi îndeosebi religioase sunt cuprinse în turul complet al ţării, excursie organizată cu regularitate de mai bine de 8 ani.

Sfantul Dumitru – Salonic, Meteora (Manastirile Marele Meteor sau Metamorfosis, Varlam, Sfantul Stefan si Roussanou), Kalambaka (atelierului de icoane ZINDROS), Manastirea Katoxenia cu Braul Maicii Domnului, Manastirea Cuviosului David cu mormantul Fericitului Iacob, Sfantul Ioan Rusu – Insula Evia, Sfantul Nectarie – Insula Eghina, Sfanta Theodora din Vasta - Peloponez, Sfantul Andrei - Patras, Sfantul Spiridon si Sfanta Teodora – Insula Corfu.

Transport autocar + ferryboat + cazare hoteluri 3* + mic dejun
11 zile - 10 nopți
01 – 11 Octombrie 2017
Preț: 480 Euro + 150 lei
Preț special pentru foști clienți: 450 €
EARLY - BOOKING (15.08.2017): -150 lei

Excursie - Pelerinaj Sfântul Ioan Rusu în Insula Evia 5 zile - 24.05.2017

::cck::20::/cck::
::introtext::
Mănăstirea Sfântul Ioan Rusu se află în Prokopi, în partea nordică a Insulei Evia. Anual, mii de pelerini poposesc lângă Moaștele Sfântului Ioan Rusu, mai ales în data de 27 Mai, ziua prăznuirii sale. Vă invităm cu această ocazie să vizităm această minunata insula, a doua ca mărime din Grecia, dar și biserica sfântului și celebra stațiune Edipssos, cunoscută pentru izvoarele cu apă termală, bogate în fier, sulf, calciu și magneziu.
 
Salonic, Manastirea Katoxenia, Loutra Edipssos, Manastirea Cuviosului David, Biserica Sf. Ioan Rusu, Halkida
cazare hotel 3* + transport minibus/autocar + ferryboat + mic dejun
5 zile - 4 nopţi
24 – 28 Mai 2017
Preţ: 255 €/pers
Preţ special: 235 €/pers (Pentru foştii clienţi)
 
 
::/introtext::
::fulltext::
Ziua 1 Miercuri: 24 Mai 2017
Plecare din Bucureşti ora 06:00 pe ruta Bucureşti-Giurgiu-traversare Bulgaria - Salonic. Dupa-amiaza spre seara, sosire în Salonic şi se va face turul de oraş: Agora Romană, Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bulevardul Expoziţiei, Turnul Alb, Piaţa Aristotel, statuia ecvestra Alexandru cel Mare, Biserica Sfântul Dumitru cu vizite , opriri, cumpărături. Seara, cazare la Hotel Vergina 3*/Rotonda 3*, in Salonic.
 
Ziua 2 Joi: 25 Mai 2017
Dimineata se va lua micul dejun. Plecare mai departe spre Insula Evia, cu oprire la Manastirea Katoxenia, unde se afla Braul Maicii Domnului. Dupa-amiaza, traversare din portul Glyfa spre Agiokampos, in Evia si cazare la Hotel Zefyros 3* din Loutra Edipssos, statiune cu ape termale.
 
Ziua 3 Vineri: 26 Mai 2017
Dimineata mic dejun si optional, excursie la Manastirea Cuviosului David din Rovies (15 €/pers.). Dupa-amiaza, revenire la hotel si timp liber pentru odihna, plaja si cumparaturi.
 
Ziua 4 Sambata: 27 Mai 2017
Dimineata mic dejun si deplasare la Prokopi, la Biserica Sfantului Ioan Rusu si participare la slujba hramului. Dupa terminarea slujbei, deplasare in orasul Halkida si timp liber pentru servit masa, plimbari, shopping. Seara, revenire la hotel in Loutra Edipssos.
 
Ziua 5 Duminica: 28 Mai 2017
Dimineata mic dejun. Plecam din Edipssos si luam primul ferry-boat din Agiokampos spre Glyfa. Traversarea Bulgariei si sosire in Bucuresti seara, in functie de trafic si formalitatile vamale.
 

Preţul include:
Transport cu minibus sau autocar 3*
Traversare ferryboat Glyfa - Agiokampos, Agiokampos - Glyfa
1 cazare cu mic dejun in Salonic si 3 cazări cu mic dejun la Hotel Zefyros 3* in Evia
Însoţitor de grup
 
Pretul NU include:
Intrările la obiective
Supliment cameră single: 65 €
Excursii opţionale: 15 € Excursie la Manastirea Cuviosului David
::/fulltext:: Afla mai multe...