Menu
Tablet menu

16 Aprilie 2020 Paște Grecia

Învierea Domnului nostru Iisus Hristos este una dintre cele mai importante sărbători ale anului. Astfel, agenția de turism Kretan Tour vă invită într-o minunată vacanță de Paște în cele mai frumoase locuri ale Greciei : Magnesia (Volos cu Muntele Pilion), Meteora, Edessa, Salonic.

Volos -Muntele Pilion-Mănăstirea Katoxenia-Meteora-Edessa-Loutra Pozar-Thessaloniki

Transport autocar + cazare + masă festivă

Plecare: 16.04.2020 (7 zile / 6 nopți)

Preț: 525 € /pers
Preț special pentru clienți fideli: 499 € /pers

EARLY – BOOKING (pentru înscrieri până pe data de 1 Martie 2020) : 479 €/ pers

 

Ziua 1.  Joi 16.04.2020 (900 km)

Plecare din Bucureşti, sediul KRETAN TOUR, la ora 06:00, pe traseul Bucureşti-Salonic-Volos via Bulgaria. În funcţie de traficul auto şi de formalitaţile vamale , sosire în frumoasa regiune Pilion, o atracție turistica populară pe tot parcursul anului pentru traseele montane, golfuri și numeroase plaje. Cazare la Hotel Chania 3* sau similar.

 Ziua 2. Vineri 17.04.2020 (150 km)

Ora 08:00, mic dejun la hotel.Ora 10:00, plecare din hotel și deplasare către Mănăstirea Katoxenia de lângă Almyrosunde se află Brâul Maicii Domnului. După amiază, sosire în orașul Volos și timp liber pentru servirea prânzului, plimbări și cumpărături.Plecare către hotel cu o scurtă pauză în satul Makrinitsa (balconul muntelui Pilion) pentru a admira panorama.

 Ziua 3. Sâmbătă 18.04.2020 (100 km)

Mic dejun la hotel.Plecare din Chania către satele de pe muntele Pilion: Kissos, Tsangarada și Millies. După amiază revenire la hotel. Seara deplasare la biserica din Portaria pentru slujba de Înviere. După slujbă revenim la hotel, servim tradiționala supă Maghiritsa cu un platou de brânzâ și ouă roșii.

 Hristos a Înviat!

Ziua 4. Duminică 19.04.2020 (40 km)

Ora 08:00, mic dejun la hotel. Deplasare către satul Zagora, putem participa la a doua slujbă de Înviere sau  timp liber pentru plimbări și cumpăraturi. Zagora este renumită pentru merele firiki specifice muntelui Pilion. La prânz revenire la hotel, servim masa festivă cu miel la proțap, cârnați și muzică live (formația Leonidas).

 Ziua 5. Luni 20.04.2020 (350 km)

Ora 08:00, mic dejun la hotel. Plecare din Chania către Meteora.Vizităm atelierul de icoane Zindros și în funcție de timp câteva mănăstiri, din complexul de la Meteora. După amiază plecare pe ruta Grevena-Kozani-Edessa. Seara, sosire la Edessa și cazare la hotel Aigai 4* sau similar.

 Ziua 6. Marți 21.04.2020 (70 km)

Mic dejun la hotel. Deplasare de la hotel la cascada de la Edessa. Plecare către Loutra Pozar (izvoarele termale se află la o altitudine de 390 de metri și sunt create de apa de ploaie, care pătrunde adânc în pământ, unde se încălzește, apoi se ridică treptat mai sus și se îmbogățește cu minerale și alte elemente) unde  putem face baie, plimbări prin natură și servi masa de prânz. După amiază revenire la hotel, în Edessa.

 Ziua 7. Miercuri 22.04.2020 (780 km)

Mic dejun la hotel. Deplasare spre Salonic şi tur de oraş: Agora Romană, Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bulevardul Expoziţiei, Turnul Alb, Piaţa Aristotel, statuia ecvestra Alexandru cel Mare, Biserica Sfântul Dumitru cu vizite, opriri și cumpărături. În jurul prânzului plecare spre România pe ruta Salonic-Seres-Promahonas-Sofia-Plevna-Bucureşti. Seara, sosire în Bucureşti în funcţie de traficul auto şi de formalitațile vamale.

 

Preţul include:
- Transport cu autocar 3-4* Aer Condiţionat.
- 4 nopți cazare, cu mic dejun inclus la Hotel Chania 3* sau similar, Muntele Pilion
- 2 nopți cazare, cu mic dejun inclus la Hotel Aigai 4* sau similar, în Edessa
- Masa festivă de Paște
- Însoţitor de grup cunoscător de limba română si greacă.

 

Preţul NU include:
- Asigurare medicală de călătorie (opțională)
- Intrările la muzee și obiectivele turistice
- Supliment cameră single: 150 € / pers