Menu
Tablet menu

3 Iulie 2020 Mini vacanţă în Kavala

Kavala este al doilea oraș ca mărime din nordul Greciei, un oraș port superb unde toate clădirile au o vedere spectaculoasă la frumoasa și albastra Mare Egee. Cunoscut ca și "Orașul magic” sau ”Orașul de azur”, grecii susțin că este un oraș modern, care iși respectă istoria. Este considerat "Monte Carlo" al Greciei, datorită poziționării lui și așezării caselor și clădirilor sub formă de amfiteatru.

Halkidiki – Muntele Athos – insula Thassos

Plecare: 3 Iulie 2020 (4 zile / 3 nopți)

Preț: 275 €/pers

Preț special pentru clienţi fideli:

250 €/pers

Ziua 1. Vineri 03.07.2020 (570 km)

Plecare din Bucureşti, sediul KRETAN TOUR, la ora 06:00, pe ruta Bucureşti – Giurgiu – Ruse – Veliko Tarnovo – Haskovo – Komotini – Kavala. În jurul prânzului sosire în Kavala cu vechea cetate, apeductul Kamares, oraşul vechi "Panagia", cazare la hotel Oceanis 3* sau similar. Timp liber pentru odihnă, plajă sau plimbări.

 Ziua 2. Sâmbătă 04.07.2020 (340 km)

Mic dejun la hotel. La ora 09:00, excursie opţională (25 €/pers la Ouranopolis). În orașul Ouranopolis vizităm  ruinele mănăstirii Zygou, aflată la graniţa cu Muntele Athos. Putem opta pentru o croazieră în jurul Muntelui Athos (20 €/pers) sau o altă variantă se poate traversa spre micuţa insulă Amouliani. După amiază plecare din Ouranopolis spre Stagira pentru a vizita Parcul Aristotel, continuând spre localitatea pitorească Arnea, unde o să facem un popas. Seara revenire la hotel în Kavala.

Ziua 3. Duminică 05.07.2020 (180 km)

Mic dejun la hotel. La ora 09:00, excursie opţională  pe insula Thassos (30 €/pers). Deplasare spre portul Keramoti şi îmbarcare pe ferry-boat. Debarcare și turul insulei Thassos: Limenas, Potos, mănăstirea Arhanghelul Mihail, Chrysi Ammoudia. Timp liber pentru cumpărături, prânz şi relaxare la plajă. Seara revenire la hotel în Kavala.

Ziua 4. Luni 06.07.2020 (570 km)

Mic dejun la hotel. Vizitarea mănăstirii Sfântului Nicolae din Porto Lagos, urmată de timp liber pentru plajă la Fanari. În jurul prânzului plecare spre Bucureşti, sosire seara în funcţie de traficul auto și de formalităţile vamale.

 

Preţul include:

- Transport cu minibus/autocar 3-4* aer condiționat

- 3 cazări cu mic dejun în Kavala, la hotel 3*

- Însoţitor de grup cunoscător de limba română și greacă

 

Preţul NU include:

- Asigurarea medicală

- Intrările la obiectivele turistice

- Supliment cameră single:75 €/pers

- Excursii opţionale:

  • 30 €/pers Thassos (include ferry-boat)
  • 25 €/pers Ouranopolis
  • 20 €/pers croazieră Athos sau traversare cu ferry-boat pe insula Amouliani