Menu
Tablet menu

19.07 Mini - Vacanță în Kavala

Kavala este al doilea oraș ca mărime din nordul Greciei, un oraș port superb, așezat în amfiteatru, unde toate clădirile au o vedere spectaculoasă la frumoasa și albastra Mare Egee. Cunoscut ca și „Orașul magic” sau ”Orașul de azur”, grecii susțin că este un oraș modern, care iși respectă istoria. Frumoasa și împădurita insulă Thassos, cea mai nordică insulă grecească, va fi și ea pe lista obiectivelor noastre, împreună cu Halkidiki sau Muntele Athos.

Veliko Tarnovo, Thassos, Halkidiki şi Muntele Athos
19 - 22 iulie 2018
4 zile - 3 nopţi
hotel 3* în Kavala + transport minibus/autocar

Preţ: 189 €/pers.
Preţ special: 169 €/pers. ( Pentru foştii clienţi)

 

Ziua 1. Joi 19 Iulie 2018
Plecare din Bucureşti ora 06:00 pe ruta Bucureşti-Giurgiu-Ruse-Veliko Tarnovo. În jurul orei 9:30 sosire în Veliko Tarnovo, unde vizităm Cetatea Tsarevets şi centrul istoric al oraşului medieval. De asemenea, vom vizita în apropiere satul tradiţional Arbanassi şi Mănăstirea “Schimbarea la Faţă”, al patrulea cel mai mare aşezământ monahal al Bulgariei. Vom lua masa de prânz la Veliko Tarnovo şi plecăm mai departe spre Kavala, în Grecia. Seara sosire în Kavala şi cazare la Hotel Oceanis 3*.

Ziua 2. Vineri 20 Iulie 2018
Micul dejun. La ora 9:00, Excursie opţională (20 €/pers. la Ouranopolis). În Ouranopolis vom vizita ruinele mănăstirii Zygou la graniţa cu Muntele Athos. În continuare, cine doreşte poate participa la croaziera în jurul Muntelui Athos (20 Euro €/pers) sau poate traversa  spre micuţa insulă Amouliani. După-amiază plecăm din Ouranopoli spre Stagira pentru a vizita Parcul Aristotel şi mai departe spre localitatea pitorească Arnea, unde vom face un popas. Seara revenire la hotel în Kavala.

Ziua 3. Sâmbătă 21 Iulie 2018
Mic dejun. La ora 09:00 Excursie opţională în insula Thassos (25 €/pers.). Deplasare spre portul Keramoti şi îmbarcare pe feribot spre insulă. În Thassos vom face turul insulei cu vizite şi timp liber pentru cumpărături, prânz şi relaxare la plajă. Seara revenire la hotel în Kavala.


Ziua 4. Duminică 22 Iulie 2018
Mic dejun. Vizitarea mănăstirii Sfântului Nicolae din Porto Lagos, dupa care timp liber pentru plaja la Fanari. In jurul pranzului, plecare spre Bucureşti. Seara sosire în Bucureşti în funcţie de drum şi trafic.


Preţul include:

 • Transport cu minibus sau autocar 3*
 • 3 cazări cu mic dejun la hotel  3* în Kavala, în camere duble
 • Însoţitor de grup

 

Preţul NU include:

 • Intrările la obiective
 • Supliment cameră single: 65 €
 • Excursii opţionale:
  25 € Thassos (include ferry-boat)
  20 € Ouranopolis
  Croaziera Athos (15-20 €) sau traversare cu ferry-boat în Amouliani