Menu
Tablet menu

12.08 Mini-vacanţă de Sfânta Maria la munte şi la mare în Grecia

Dacă vreţi să profitaţi de zilele libere din minivacanţa de Sfânta Maria şi vreţi să vă răcoriţi pe litoral sau la munte,dar încă nu v-aţi rezervat o vacanţă, puteţi profita de oferta noastră Mini-Vacanță de Sfânta Maria la mare si la munte in Grecia.
Vino alături de noi sa descoperi o plajă largă cu nisip fin mai puțin cunoscută de turismul de masă și rocile impresionante din Meteora,fiind unul dintre cele mai uimitoare locuri din Grecia. Cu multe secole în urmă, pe aceste roci gigantice, cu peisajul uluitor, ajungând la înălțimi de peste 600 de metri, s-a format una dintre cele mai importante comunități monahale din Grecia.Cuvântul grecesc Meteora înseamnă "suspendat în aer" și această frază descrie cu exactitate aceste mănăstiri ortodoxe grecești remarcabile.


Kavala, Edessa, Riviera Olympului, Meteora, Metsovo, Loutraki, Loutra Pozar si Salonic

12-16 August 2018
5 zile - 4 nopţi
Hotel 3-4* Edessa + transport minibus/autocar

Preţ: 249 €/pers        
Preţ special: 229 €/pers (Pentru foştii clienţi)

 

Ziua 1. Duminica 12 August 2018
Plecare din Bucureşti ora 06:00 pe ruta Bucureşti-Giurgiu-Ruse-Veliko Tarnovo, Nova Zagora, Kardzali, Komotini, Kavala. Dupa pranz, oprire în Kavala pentru un popas şi seara sosire in Edessa si cazare la hotel de 3-4*. Localitatea Edessa este o statiunea montana renumita pentru cascadele spectaculoase si pentru intreg peisajul inconjurator: un frumos parc public cu flora specifica, cafenele si restaurante ascunse la umbra, pe malul raului Vodas.

Ziua 2. Luni 13 August 2018
Mic dejun. La ora 09:00 Excursie inclusa pe Riviera Olympului. Vom face o prima oprire pe plaja Variko mai jos de Paralia Katerini, unde este o plaja larga cu nisip fin mai putin cunoscuta de turismul de masa. La pranz mergem in statiunea Platamonas, unde vom putea vizita si cetatea Platamonas, iar spre seara mergem pe muntele Olymp cu o scurta oprire in statiunea Montana Litochoro. Seara revenire la hotel in Edessa.

Ziua 3. Marti 14 August 2018
Mic dejun. La ora 09:00 Excursie opţională (20 Euro/pers) în Loutraki si Loutra Pozar. La Loutra Pozar sunt bai termale de-a lungul unui rau de munte avand posibilitatea de a alterna bai calde si reci. Dupa amiaza revenim in Edessa si petrecem mai mult timp langa cascada.

Ziua 4. Miercuri 15 August 2018
Mic dejun. La ora 8:00 Excursie opţională (30 euro/pers) la Meteora si Metsovo. Vom vizita Manastirea Marele Meteor si atelierul de icoane Zindros, iar dupa-amiaza o vom petrece in frumosul oras Metsovo, binecunoscut pentru arhitectura bine conservata si pentru locuitorii de origine aromana.

Ziua 5. Joi 16 August 2018
Mic dejun. Plecam din Edessa si intram in Salonic, unde vom urca in Ano Poli (orasul de sus), pentru a admira zidurile bizantine si panorama Golfului Thermaicos. Traversarea Bulgariei si sosire in Bucuresti seara, in functie de trafic.


Preţul include:

 • Transport cu minibus sau autocar 3*
 • 4 cazări cu mic dejun la hotel 4* în Edessa, Aigai 4*
 • Însoţitor de grup
 • Excursia de o zi  pe Riviera Olympului

 

Preţul NU include:

 • Intrările la obiective
 • Supliment cameră single: 80 €
 • Excursii opţionale:
  30 € Meteora si Metsovo
  20 € Loutra Pozar si Loutraki