Menu
Tablet menu

26.08 CIRCUIT cu sejur PELOPONEZ


Peloponezul este unul din acele teritorii pe care Mediterana ni le-a dat ca o odă pentru frumusețe.

Această călătorie vă va arunca în marele miturile elenice ale lui Homer, Apollo sau împărăția lui Agamemnon.

Descoperă frumusețea sălbatică a Peloponezului și a vieții grecești rurale,străzile străjuite cu ziduri construite manual vă vor duce spre locuri de scufundare excelente și lagune somptuoase,minunate situri arheologice cum ar fi Olympia și orașe frumoase, cum ar fi Nafplio influențat de Veneția,descoperiți această peninsulă grecească alături de Kretan Tour.


Salonic - Corint – Nafplio – Micene – Epidavros – Sparta – Monemvasia – Mystras – Olympia – Kalamata – Patras – Delfi – Volos – Pilion

26 August – 3 Septembrie 2018

9 zile – 8 nopți

Tarif:  499 € /pers.
Tarif special pentru foști clienți:  485 €
Early - Booking (până pe 25 Martie 2018):  469 €

Ziua 1. Duminică 26.08.2018 (700 km)
Plecare din Bucureşti ora 06:00 pe ruta Bucureşti-Giurgiu-Ruse-Pleven-Sofia-Promahonas-Seres-Salonic. După amiază sosire în Salonic şi se va face turul de oraş: Agora Romană, Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bulevardul Expoziţiei, Turnul Alb, Piaţa Aristotel, statuia ecvestra Alexandru cel Mare, Biserica Sfântul Dumitru cu vizite, opriri, cumpărături. Seara cazare la Hotel Rotonda 3*/Vergina 3* din Salonic.

Ziua 2. Luni 27.08.2018 (630 km)
Dimineaţa, ora 08.00 se ia micul dejun la hotel. Ora 09.00, plecare din Salonic pe ruta Katerini-Larisa- Lamia-Elefsina-Corint. Oprire la Istmul Corint si vizită la vechea cetate a Corintului. Plecare mai departe spre elegantul oraș Nafplio și cazare la Hotel Nafplia 3*.

Ziua 3. Marți 28.08.2018 (150 km)
Dimineața mic dejun la hotel. Plecare în excursie opțională (15 €/pers.) către Cetatea Palamides, Teatrul Antic de la Epidavros și Situl arheologic de la Micene. După amiază, revenire în Nafplio și deplasare la o plajă de lângă oraș. Seara, revenire la Hotel Nafplia 3*.

Ziua 4. Miercuri 29.08.2018 (270 km)
Dimineața mic dejun la hotel. Plecare din Nafplio către Monemvasia - “Gibraltarul Greciei”, cu oprire la plaja de la Astros sau de la Leonidio (traseu spectaculos). În jurul prânzului, sosire la Monemvasia și vizitarea insulei. După amiază plecare din Monemvasia către Sparta și cazare în Mystras la Hotel Byzantion 3*.

Ziua 5. Joi 30.08.2018 (230 km)
Dimineața mic dejun la hotel. Ora 09.00, vizitarea Complexului bizantin de la Mystras și la ora 12.00 plecare în excursie opțională (25 €/pers.) către orașul port Gythio, Peștera Dirou, cea mai spectaculoasă peștera din Grecia și Peninsula Mani cu case în formă de turn. Timp pentru plajă. Seara, revenire la Hotel Byzantion 3*.

Ziua 6. Vineri 31.08.2018 (300 km)
Dimineața mic dejun la hotel. Plecare din Mystras către Kalamata (rută spectaculoasă). Sosire și vizită scurtă în orașul Kalamata. Plecare mai departe către Situl arheologic de la Olympia. Sosire și vizită la

Situl arheologic de la Olympia. După amiază plecare din Olympia către orașul Patras cu oprire scurtă la plaja de la Kalogria. Seara, sosire în Patras și cazare la Hotel Delphini 3*.

Ziua 7. Sâmbătă 01.09.2018 (170 km)
Dimineața mic dejun la hotel. Deplasare în centrul orașului Patras cu oprire la Catedrala Sfântului Andrei. Timp pentru plimbare și cumpărături. După prânz revenire la hotel și excursie opțională (20 €/pers.) la Mănăstirea Mega Spileo, cea mai veche mănăstire din Grecia, Mănăstirea Agia Lavra și satul de munte Kalavryta. Seara, revenire la Hotel Delphini 3*.

Ziua 8. Duminică 02.09.2018 (300 km)
Dimineața mic dejun la hotel. Ora 09.00, plecare din Patras, părăsind Peloponezul și trecând podul Rio-Antirio. Oprire la Nafpaktos pentru vizită, plajă și cumpărături. După prânz plecare din Nafpaktos către Situl arheologic de la Delfi (drum spectaculos pe marginea Golfului Corint). După amiază sosire în Delfi. Vizitarea Sitului arheologic de la Delfi. Plecare mai departe pe ruta Lamia-Volos. Seara, sosire în orașul port Volos. Cazare în frumoasa regiune Pilion la Hotel Chania 3*.

Ziua 9. Luni 03.09.2018 (900 km)
Dimineața mic dejun la hotel. Plecare spre România pe ruta Volos-Salonic-Sofia-București. Seara, sosire în București în funcție de trafic și formalitățile vamale.


Prețul include:


- Transport cu autocar/minibus 4* Aer Condiţionat
- 1 cazare cu mic dejun în Salonic la Hotel Vergina 3*/Rotonda 3*
- 2 cazări cu  mic dejun în Nafplio la Hotel Nafplia 3*
- 2 cazări cu mic dejun în Mystras la Hotel Byzantion 3*
- 2 cazări cu mic dejun în Patras la Hotel Delfini 3*
- 1 cazare cu mic dejun în Pelion la Hotel Chania 3*
- Însoţitor de grup (cunoscător de limba română și greacă)


Preţul NU include:


-Asigurare medicală de călătorie
-Intrările la muzee și obiectivele turistice
-Excursii opționale
-Supliment cameră single: 190 €