Menu
Tablet menu

Circuite Grecia 2018

26.08 CIRCUIT cu sejur PELOPONEZ


Peloponezul este unul din acele teritorii pe care Mediterana ni le-a dat ca o odă pentru frumusețe.

Această călătorie vă va arunca în marele miturile elenice ale lui Homer, Apollo sau împărăția lui Agamemnon.

Descoperă frumusețea sălbatică a Peloponezului și a vieții grecești rurale,străzile străjuite cu ziduri construite manual vă vor duce spre locuri de scufundare excelente și lagune somptuoase,minunate situri arheologice cum ar fi Olympia și orașe frumoase, cum ar fi Nafplio influențat de Veneția,descoperiți această peninsulă grecească alături de Kretan Tour.


Salonic - Corint – Nafplio – Micene – Epidavros – Sparta – Monemvasia – Mystras – Olympia – Kalamata – Patras – Delfi – Volos – Pilion

26 August – 3 Septembrie 2018

9 zile – 8 nopți

Tarif:  499 € /pers.
Tarif special pentru foști clienți:  485 €
Early - Booking (până pe 25 Martie 2018):  469 €

Afla mai multe...

14.09 Circuit cu sejur în CRETA de EST

Insula Creta este o destinație spectaculoasă pentru orice călător pasionat totodată de istorie, natură și soare.Iubitorii de istorie și civilizație vor găsi situri arheologice și vestigii de mare importanță, precum Palatul din Knossos si Muzeul de Arheologie.

Vom vizita cele mai mari și cele mai frumoase orașe ale Cretei- capitala Heraklion și orasul Agios Nikolaos, dar și cele mai importante biserici și mănăstiri: Mănăstirea Arkadi, fiind un reper istoric important al Cretei, situata în sud-estul orașului Rethymnon, dar și Mănăstirea Toplou.

Salonic – Atena – Chania – Rethymno – Heraklion – Santorini - Agios Nikolaos – Sitia – Vai – Matala - Oracolul de la Delfi - Pilion

14 - 24 Septembrie 2018
11 zile /10 nopți

Tarif: 499 €/pers.
Pentru foști clienți: Excursie gratuită la Matala

Early - Booking (până pe 25 Martie 2018): 469 €

+115 € (ferry-boat)
Afla mai multe...

30.06 Circuit cu sejur în CRETA de VEST

Creta este cea mai mare insulă din Grecia și a cincea cea mai mare din Marea Mediterană, cu o istorie bogată, cândva centrul de comandă al Greciei. Se remarcă datorită personalității sale distincte și farmecului propriu. Chiar dacă ați văzut mare parte din Grecia pănă la acest moment, Creta vă va surprinde cu propriul ei stil de viață, peisaje unice și o colecție impresionantă de muzee și obiective turistice menite a vă împărtăși din secretele primei civilizații din Europa.

Salonic – Atena – Chania -Heraklion – Rethymno - Elafonissi – Santorini – Sfakia - Frankokaslelo - Preveli - Oracolul de la Delfi - Pilion

30 Iunie - 9 Iulie
10 zile - 9 nopți


Tarif: 499 €/pers.
Pentru foști clienți: Excursie gratuită la Elafonissi

Early - Booking (până pe 25 Martie 2018): 469 €

+115 € (ferry-boat)
Afla mai multe...

19.07 Mini - Vacanță în Kavala

Kavala este al doilea oraș ca mărime din nordul Greciei, un oraș port superb, așezat în amfiteatru, unde toate clădirile au o vedere spectaculoasă la frumoasa și albastra Mare Egee. Cunoscut ca și „Orașul magic” sau ”Orașul de azur”, grecii susțin că este un oraș modern, care iși respectă istoria. Frumoasa și împădurita insulă Thassos, cea mai nordică insulă grecească, va fi și ea pe lista obiectivelor noastre, împreună cu Halkidiki sau Muntele Athos.

Veliko Tarnovo, Thassos, Halkidiki şi Muntele Athos
19 - 22 iulie 2018
4 zile - 3 nopţi
hotel 3* în Kavala + transport minibus/autocar

Preţ: 189 €/pers.
Preţ special: 169 €/pers. ( Pentru foştii clienţi)

Afla mai multe...

28.04 Mini vacanță de 1 Mai în Pilion

Vacanța de 1 Mai este una dintre cele mai așteptate perioade ale anului.
Distracția și voia buna sunt în toi oriunde, bineînteles ca este cazul pentru o pauza bine-meritata, iar noi va propunem sa prelungiți aceasta zi într-o mini vacanța de neuitat! Propunerea noastra pentru dumnevoastra este urmatoarea:

Muntele Pilion, orașul Volos și plajele învecinate
Plecare: 28 Aprilie 2018
4 zile / 3 nopți

Tarif:  189 € /pers
Tarif special pentru foști clienți:   175 €

Afla mai multe...

12.08 Mini-vacanţă de Sfânta Maria la munte şi la mare în Grecia

Dacă vreţi să profitaţi de zilele libere din minivacanţa de Sfânta Maria şi vreţi să vă răcoriţi pe litoral sau la munte,dar încă nu v-aţi rezervat o vacanţă, puteţi profita de oferta noastră Mini-Vacanță de Sfânta Maria la mare si la munte in Grecia.
Vino alături de noi sa descoperi o plajă largă cu nisip fin mai puțin cunoscută de turismul de masă și rocile impresionante din Meteora,fiind unul dintre cele mai uimitoare locuri din Grecia. Cu multe secole în urmă, pe aceste roci gigantice, cu peisajul uluitor, ajungând la înălțimi de peste 600 de metri, s-a format una dintre cele mai importante comunități monahale din Grecia.Cuvântul grecesc Meteora înseamnă "suspendat în aer" și această frază descrie cu exactitate aceste mănăstiri ortodoxe grecești remarcabile.


Kavala, Edessa, Riviera Olympului, Meteora, Metsovo, Loutraki, Loutra Pozar si Salonic

12-16 August 2018
5 zile - 4 nopţi
Hotel 3-4* Edessa + transport minibus/autocar

Preţ: 249 €/pers        
Preţ special: 229 €/pers (Pentru foştii clienţi)

 

Afla mai multe...

25.05 Super Circuit Evia – Lesbos - Chios

 

Rusaliile și Sfântul Ioan Rusu într-un SUPER CIRCUIT în insulele Evia, Lesbos și Chios

Cu ocazia Sfântului Ioan Rusu (27 Aprilie) și cu ocazia Rusaliilor, vă invităm să vizităm minunata Insulă Evia, a doua ca mărime din Grecia, dar și cea de-a treia insula ca mărime - Lesbos, cunoscută pentru pădurile misterioase, un litoral impresionant, apusuri de soare liniştite şi munţi stâncoşi. Pentru a vă oferi un CIRCUIT PERFECT, vom vizita și Insula Chios, cunoscută pentru celebrele mori de vânt.

Rila - Salonic – Mănăstirea Katoxenia – Sf. Ioan Rusu – Atena – Sfântul Rafael - Muzeul Uleiului de Măsline - Molivos - Pădurea Pietrificată - Muzeul și Fabrica de Ouzo - Nea Moni - Pyrgi - Mesta – Kavala

25 Mai – 3 Iunie 2018
10 zile – 9 nopți

 

LAST MINUTE:469 €

+ 130 € (ferry - boat)
Afla mai multe...