Menu
Tablet menu

3.09 CIRCUIT cu sejur în PELOPONEZ

Epidavros | Miles and Smiles away ...

  • Plecare: 3 Septembrie 2022
  • 9 zile / 8 nopți
  • Salonic – Corint – Nafplio – Micene – Epidavros – Sparta – Monemvasia – Mystras – Olympia – Kalamata – Patras – Delfi – Volos – Pilion
  • Preț: 639 €/pers
    • Pentru clienți fideli: excursie gratuită la Kalavryta

Peloponezul este unul din acele teritorii pe care Mediterana ni le-a dat ca odă pentru frumusețe. Această călătorie vă va arunca în marile mituri elenice ale lui Homer, Apollo sau împărăția lui Agamemnon. Descoperiți această peninsulă grecească alături de Kretan Tour.

 

Ziua 1. Sâmbătă 03.09.2022 (700 km)
Plecare din Bucureşti, sediul KRETAN TOUR, la ora 06:00, pe ruta Bucureşti – Giurgiu – Ruse – Pleven – Sofia – Promahonas – Seres – Salonic. După amiază sosire în Salonic și turul oraşului: Agora Romană, Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bulevardul Expoziţiei, Turnul Alb, Piaţa Aristotel, statuia ecvestră Alexandru cel Mare, biserica Sfântul Dumitru cu vizite, opriri și cumpărături. Seara cazare în Salonic, la hotel Vergina 3* sau similar.

Ziua 2. Duminică 04.09.2022 (630 km)
Ora 08:00, mic dejun la hotel. Ora 09:00, plecare din Salonic pe ruta Katerini – Larisa – Lamia – Elefsina – Corint. Oprire la Istmul Corint și vizită la vechea cetate a Corintului. Plecare spre elegantul oraș Nafplio, cazare la hotel Nafplia 3* sau similar.

Ziua 3. Luni 05.09.2022 (150 km)
Mic dejun la hotel. Plecare în excursie opțională (15 €/pers) către cetatea Palamides, teatrul antic de la Epidavros și situl arheologic de la Micene. După amiază revenire în Nafplio și deplasare la o plajă de lângă oraș. Seara revenire la hotel.

Ziua 4. Marți 06.09.2022 (270 km)
Mic dejun la hotel. Plecare din Nafplio către Monemvasia “Gibraltarul Greciei”, cu oprire la plaja de la Astros sau de la Leonidio (traseu spectaculos). În jurul prânzului, sosire în Monemvasia și vizitarea insulei. După amiază plecare din Monemvasia către Gythio, cazare la hotel Pantheon City 3* sau similar.

Ziua 5. Miercuri 07.09.2022 (230 km)
Mic dejun la hotel. Ora 09:00, plecare către Sparta și vizitarea complexului bizantin de la Mystras. După amiază deplasare spre Peștera Dirou, cea mai spectaculoasă peșteră din Grecia, satul pescăresc Gerolimenas și Peninsula Mani cu case în formă de turn. Seara revenire la hotel.

Ziua 6. Joi 08.09.2022 (300 km)
Mic dejun la hotel. Plecare din Gythio către Kalamata. Sosire și turul orașului Kalamata. Plecare către situl arheologic de la Olympia și vizitarea sitului. După amiază plecare din Olympia către orașul Patras cu o scurtă oprire la plaja de la Kalogria. Seara sosire în Patras/Nafpaktos, cazare la hotel Delfini 3*/hotel Flisvos 4* sau similare.

Ziua 7. Vineri 09.09.2022 (170 km)
Mic dejun la hotel. Plecăm spre centrul orașului Patras cu oprire la Catedrala Sfântului Andrei. Timp liber pentru plimbare și cumpărături. După amiază revenire la hotel și excursie opțională (20 €/pers) la mănăstirea Mega Spileo (cea mai veche din Grecia), mănăstirea Agia Lavra și satul de munte Kalavryta. Seara revenire la hotel.

Ziua 8. Sâmbătă 10.09.2022 (300 km)
Mic dejun la hotel. Ora 09:00, plecare din Patras, părăsind Peloponezul și trecând podul Rio – Antirio. Oprire în Nafpaktos pentru vizită, plajă și cumpărături. După amiază plecare din Nafpaktos către situl arheologic de la Delfi (drum spectaculos pe marginea Golfului Corint) și vizitarea sitului. Plecare pe ruta Lamia – Volos. Seara sosire în orașul port Volos. Cazare în frumoasa regiune Pilion, la hotel Chania 3* sau similar.

Ziua 9. Duminică 11.09.2022 (900 km)
Mic dejun la hotel. Plecare spre România pe ruta Volos – Salonic – Sofia – București. Seara sosire în București, în funcţie de traficul auto și de formalităţile vamale.

Prețul include:

Prețul NU include:

·         Transport cu autocar/minibus 3-4* aer condiționat

·         1 cazare cu mic dejun în Salonic, la hotel Vergina 3*

sau similar

·         2 cazări cu  mic dejun în Nafplio, la hotel Nafplia 3*

sau similar

·         2 cazări cu mic dejun în Gythio, la hotel Pantheon 3* sau similar

·         2 cazări cu mic dejun în Patras/Nafpaktos, la

     hotel Delfini 3*/Flisvos 4* sau similare

·         1 cazare cu mic dejun în Pilion, la hotel Chania 3*

sau similar

·         Însoţitor de grup  cunoscător de limba română și greacă

·         Asigurarea medicală

·         Intrările la obiectivele turistice

·         Excursii opționale

·         Supliment cameră single: 190 €/pers