Menu
Tablet menu
Esti aici: Prima paginaPelerinaje Grecia 2017

Pelerinaje Grecia 2017

Pelerinaj la Sfântul Nectarie 7 zile - 06.11.2017

Cu ocazia sărbătorii Sfântului Nectarie pe 9 noiembrie, vă propunem o excursie de 7 zile în insula Eghina, unde se află Mănăstirea şi Biserica Sfântului. Mii de credincioşi din toată lumea vin să se închine sfintelor moaşte din Eghina, loc sfânt de pelerinaj, unde vom rămâne timp de 3 zile. Pe durata excursiei se vizitează Salonicul cu Biserica Sfântului Dumitru, Sfânta Paraschiva din Valea Tempi sau oraşul Atena cu vestigiile sale. Vom vizita Biserica Sfântului Efrem în Nea Makry (cunoscut pentru marea sa putere facatoare de minuni si pentru rapiditatea ajutorului sau, supranumit “Grabnic Ajutator in toate nevoile”) dar si Biserica Sfântului Ioan Rusu din Insula Evia.
 
Insula Eghina, Salonic (Sf. Dumitru), Meteora, Atena (Acropole), Sf. Efrem cel Nou, Sfantul Ioan Rusu (Insula Evia)
Perioada: 06 – 12 Noiembrie 2017
Preț: 215 € + 350 lei/pers
Pret special pentru fosti clienti: 195 € + 350 lei
 
Afla mai multe...

Circuit - Pelerinaj complet în Grecia (+3 insule) 11 zile - 01.10.2017

Programul are durata de 11 zile, pentru a surprinde esenţa Greciei într-un ritm relaxant: lăcaşe de cult binecuvântate cu sfinte moaşte, situri arheologice simbol, sate tradiţionale şi oraşe cochete, trei insule pline de farmec: Evia, Egina şi Corfu. Cele mai importante obiective culturale, istorice şi îndeosebi religioase sunt cuprinse în turul complet al ţării, excursie organizată cu regularitate de mai bine de 8 ani.

Sfantul Dumitru – Salonic, Meteora (Manastirile Marele Meteor sau Metamorfosis, Varlam, Sfantul Stefan si Roussanou), Kalambaka (atelierului de icoane ZINDROS), Manastirea Katoxenia cu Braul Maicii Domnului, Manastirea Cuviosului David cu mormantul Fericitului Iacob, Sfantul Ioan Rusu – Insula Evia, Sfantul Nectarie – Insula Eghina, Sfanta Theodora din Vasta - Peloponez, Sfantul Andrei - Patras, Sfantul Spiridon si Sfanta Teodora – Insula Corfu.

Transport autocar + ferryboat + cazare hoteluri 3* + mic dejun
11 zile - 10 nopți
01 – 11 Octombrie 2017
Preț: 480 Euro + 150 lei
Preț special pentru foști clienți: 450 €
EARLY - BOOKING (15.08.2017): -150 lei
 
Afla mai multe...

Excursie - Pelerinaj Sfântul Ioan Rusu în Insula Evia 5 zile - 24.05.2017

Mănăstirea Sfântul Ioan Rusu se află în Prokopi, în partea nordică a Insulei Evia. Anual, mii de pelerini poposesc lângă Moaștele Sfântului Ioan Rusu, mai ales în data de 27 Mai, ziua prăznuirii sale. Vă invităm cu această ocazie să vizităm această minunata insula, a doua ca mărime din Grecia, dar și biserica sfântului și celebra stațiune Edipssos, cunoscută pentru izvoarele cu apă termală, bogate în fier, sulf, calciu și magneziu.
 
Salonic, Manastirea Katoxenia, Loutra Edipssos, Manastirea Cuviosului David, Biserica Sf. Ioan Rusu, Halkida
cazare hotel 3* + transport minibus/autocar + ferryboat + mic dejun
5 zile - 4 nopţi
24 – 28 Mai 2017
Preţ: 255 €/pers
Preţ special: 235 €/pers (Pentru foştii clienţi)
 
 
Afla mai multe...

Excursie de Sfânta Maria în Insula Kefalonia 7 zile - 12.08.2017

Cea mai mare dintre insulele ionice, Kefalonia este una dintre cele mai accesate destinații dintre insulele grecești. Plaje, peșteri, dar și atracții cum ar fi bucătăria, arhitectura sau cultura atrag aici milioane de turiști din lumea întreagă. Una dintre atracțiile de ordin religios a insulei este reprezentată de Biserica închinată Maicii Domnului. În fiecare an, în luna august, în postul Adormirii Maicii Domnului, un numar însemnat de șerpi mici apar în jurul bisericii și a clopotniței din localitatea Markopoulo. În această perioadă, Biserica "Langouvarda" este luată cu asalt de o specie unică de șerpi mici, fiecare având capul însemnat cu o cruce. Veniți cu noi și fiți chiar dumneavoastră martorii acestei minuni dumnezeiești!

Salonic, Delphi, Patras, Olympia, Meteora, Serres
Transport autocar + ferryboat + cazare 6 nopți + mic dejun
7 zile – 6 nopti
12 – 18 August 2017
Preț: 390 €/pers.
Preț special pentru foști clienți: 370 €
EARLY - BOOKING (27.04.2017): 350 €
Afla mai multe...