Menu
Tablet menu

Revelion 2019

Super Revelion 2019 cu circuit în Grecia

Peloponez, Epir și Pilion, Metsovo, Nafpaktos, Patras, Delphi

Plecare: 29.12.2018(6 zile / 5 nopți)

Early Booking (01.10.2018): 379 €/pers

Preț: 399 €/pers

Preț special pentru foști clienți: 389 €/pers

Momentele speciale ale sfârşitului de an le puteți surprinde alături de Kretan Tour! Asta se poate întâmpla cu agenția noastră, având o experiență vastă în locurile Greciei. Aveți ocazia să luați parte la un super revelion prin Epirus, plin de situri minunate si istorice, sate pitorești, locul unde este surprinsa Grecia traditionala si pasnică.

Frumusețea muntelui Pilion, care pastreaza arhitectura tradițională și clădiri de piatră, construite pe terasele în pantă, unde aveți parte de o priveliște care îți taie răsuflarea asupra munților și mării.

Metsovo vă captează sufletul într-o secundă prin culorile sale spectaculoase și imaginile unice locului. Farmecul său fiind dat de combinarea armonioasă a trecutului cu prezentul, iar pe timpul iernii, sporturile specifice iau amploare.

Patrasul, așezat la poalele muntelui, cu deschidere spre Golful Patras, este cunoscut ca "poarta occidentală a Greciei", datorită portului foarte animat.

Nafpaktos, este locul care îmbină mare cu muntele, reprezentând o destinație pe tot parcursul anului, deși este un sat mic dar pitoresc, atrage anual mii de turiști.

Podul Rio-Antirio, reprezintă cheia de comunicare între Peloponez și Grecia continentală, fiind și unul dintre cele mai lungi poduri din lume.

Delphi, locul considerat de oamenii din antichitate ca fiind centrul lumii, pe langa acest lucru, alt motiv pentru care este celebru acest templu se datoreaza oracolului.

Ulei de masline extravirgin din insula Creta

Feed not found.