Menu
Tablet menu

12.08 Mini-vacanţă de Sfânta Maria la munte şi la mare în Grecia

Kavala, Edessa, Riviera Olympului, Meteora, Metsovo, Loutraki, Loutra Pozar si Salonic

12-16 August 2018
5 zile - 4 nopţi
Hotel 3-4* Edessa + transport minibus/autocar

Preţ: 249 €/pers        
Preţ special: 229 €/pers (Pentru foştii clienţi)

 

Ziua 1. Duminica 12 August 2018
Plecare din Bucureşti ora 06:00 pe ruta Bucureşti-Giurgiu-Ruse-Veliko Tarnovo, Nova Zagora, Kardzali, Komotini, Kavala. Dupa pranz, oprire în Kavala pentru un popas şi seara sosire in Edessa si cazare la hotel de 3-4*. Localitatea Edessa este o statiunea montana renumita pentru cascadele spectaculoase si pentru intreg peisajul inconjurator: un frumos parc public cu flora specifica, cafenele si restaurante ascunse la umbra, pe malul raului Vodas.

Ziua 2. Luni 13 August 2018
Mic dejun. La ora 09:00 Excursie inclusa pe Riviera Olympului. Vom face o prima oprire pe plaja Variko mai jos de Paralia Katerini, unde este o plaja larga cu nisip fin mai putin cunoscuta de turismul de masa. La pranz mergem in statiunea Platamonas, unde vom putea vizita si cetatea Platamonas, iar spre seara mergem pe muntele Olymp cu o scurta oprire in statiunea Montana Litochoro. Seara revenire la hotel in Edessa.

Ziua 3. Marti 14 August 2018
Mic dejun. La ora 09:00 Excursie opţională (20 Euro/pers) în Loutraki si Loutra Pozar. La Loutra Pozar sunt bai termale de-a lungul unui rau de munte avand posibilitatea de a alterna bai calde si reci. Dupa amiaza revenim in Edessa si petrecem mai mult timp langa cascada.

Ziua 4. Miercuri 15 August 2018
Mic dejun. La ora 8:00 Excursie opţională (30 euro/pers) la Meteora si Metsovo. Vom vizita Manastirea Marele Meteor si atelierul de icoane Zindros, iar dupa-amiaza o vom petrece in frumosul oras Metsovo, binecunoscut pentru arhitectura bine conservata si pentru locuitorii de origine aromana.

Ziua 5. Joi 16 August 2018
Mic dejun. Plecam din Edessa si intram in Salonic, unde vom urca in Ano Poli (orasul de sus), pentru a admira zidurile bizantine si panorama Golfului Thermaicos. Traversarea Bulgariei si sosire in Bucuresti seara, in functie de trafic.


Preţul include:

 • Transport cu minibus sau autocar 3*
 • 4 cazări cu mic dejun la hotel 4* în Edessa, Aigai 4*
 • Însoţitor de grup
 • Excursia de o zi  pe Riviera Olympului

 

Preţul NU include:

 • Intrările la obiective
 • Supliment cameră single: 80 €
 • Excursii opţionale:
  30 € Meteora si Metsovo
  20 € Loutra Pozar si Loutraki