Menu
Tablet menu

Circuite Grecia 2018

Mini - Vacanță în Kavala

Kavala este al doilea oraș ca mărime din nordul Greciei, un oraș port superb, așezat în amfiteatru, unde toate clădirile au o vedere spectaculoasă la frumoasa și albastra Mare Egee. Cunoscut ca și „Orașul magic” sau ”Orașul de azur”, grecii susțin că este un oraș modern, care iși respectă istoria. Frumoasa și împădurita insulă Thassos, cea mai nordică insulă grecească, va fi și ea pe lista obiectivelor noastre, împreună cu Halkidiki sau Muntele Athos.

Veliko Tarnovo, Thassos, Halkidiki şi Muntele Athos
19 - 22 iulie 2018
4 zile - 3 nopţi
hotel 3* în Kavala + transport minibus/autocar

Preţ: 189 €/pers.
Preţ special: 169 €/pers. ( Pentru foştii clienţi)

Afla mai multe...

Mini vacanță de 1 Mai în Pilion

Volos este unul dintre cele mai frumoase si atrăgătoare orașe din Grecia, cu numeroase obiective turistice, care reprezintă poarta de acces spre Pelion, numit muntele centaurilor și al creaturilor mitice. Descoperiți și alte legende alături de Kretan Tour!

Muntele Pilion, orașul Volos și plajele învecinate
Plecare: 28 Aprilie 2018
4 zile / 3 nopți

Tarif:  189 € /pers
Tarif special pentru foști clienți:   175 €

Afla mai multe...

Circuit cu sejur în CRETA de VEST

Creta este cea mai mare insulă din Grecia și a cincea cea mai mare din Marea Mediterană, cu o istorie bogată, cândva centrul de comandă al Greciei. Se remarcă datorită personalității sale distincte și farmecului propriu. Chiar dacă ați văzut mare parte din Grecia pănă la acest moment, Creta vă va surprinde cu propriul ei stil de viațăa, peisaje unice și o colecție impresionantă de muzee și obiective turistice menite a vă împărtăși din secretele primei civilizații din Europa.

Salonic – Atena – Chania -Heraklion – Rethymno - Elafonissi – Santorini – Sfakia - Frankokaslelo - Preveli - Oracolul de la Delfi - Pilion

30 Iunie - 9 Iulie
10 zile - 9 nopți


Tarif: 499 €/pers.
Pentru foști clienți: Excursie gratuită la Elafonissi

Early - Booking (până pe 25 Martie 2018): 469 €

+115 € (ferry-boat)
Afla mai multe...

SUPER CIRCUIT EVIA – LESBOS - CHIOS

Rusaliile și Sfântul Ioan Rusu într-un SUPER CIRCUIT în insulele Evia, Lesbos și Chios

Cu ocazia Sfântului Ioan Rusu (27 Aprilie) și cu ocazia Rusaliilor, vă invităm să vizităm minunata Insulă Evia, a doua ca mărime din Grecia, dar și cea de-a treia insula ca mărime - Lesbos, cunoscută pentru pădurile misterioase, un litoral impresionant, apusuri de soare liniştite şi munţi stâncoşi. Pentru a vă oferi un CIRCUIT PERFECT, vom vizita și Insula Chios, cunoscută pentru celebrele mori de vânt.

Rila - Salonic – Mănăstirea Katoxenia – Sf. Ioan Rusu – Atena – Sfântul Rafael - Muzeul Uleiului de Măsline - Molivos - Pădurea Pietrificată - Muzeul și Fabrica de Ouzo - Nea Moni - Pyrgi - Mesta – Kavala

25 Mai – 3 Iunie 2018
10 zile – 9 nopți

Tarif: 510 € /pers
Tarif special pentru foști clienți: 485 €

EARLY - BOOKING (pentru înscrieri până pe data de 25 Martie 2018): 469 €

+ 130 € (ferry - boat)
Afla mai multe...