Menu
Tablet menu

Paște în Sparta

::cck::17::/cck::
::introtext::

Agenția de turism Kretan Tour vă invită într-o minunată vacanță de Paște într-unul dintre cele mai faimoase locuri ale Greciei Antice – SPARTA.
Haideți cu noi să spunem împreună “Hristos a înviat!” de pe meleagurile foștilor războinici antici din Sparta, să vă încărcați cu energie pozitivă la siturile arheologice de la Mystras, renumite pentru complexul de mănăstiri byzantine, dar și să vă relaxați și să vă încărcați bateriile la Delphi, celebru pentru Oracolul său. Vom avea ocazia să mergem și la Olympia - locul unde s-au desfășurat primele Jocuri Olimpice Antice și de unde astăzi se aprinde Flacăra Olimpică, dar și să admirați unicitatea celebrului Canal Corint. De asemenea, vom admira farmecul Insulei Monemvasia, dar și magica Biserică a Sfintei Teodora din Vasta.

Plecare: 13.04.2017 (8 zile)
EARLY – BOOKING (01.03.2017) : 395 €
Pret special pentru fostii clienti: 425 €
Preţ standard: 450 €
 
 
::/introtext::
::fulltext::

Ziua 1. Joi, 13.04.2017
Plecare din Bucureşti ora 06:00, pe ruta Bucureşti-Giurgiu-Ruse-Pleven-Sofia-Promahonas-Seres-Salonic.
Dupa-amiaza sosire în Salonic şi tur de oraş: Agora Romană, Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bulevardul Expoziţiei, Turnul Alb, Piaţa Aristotel, statuia ecvestra Alexandru cel Mare, Biserica Sfântul Dumitru cu vizite , opriri, cumpărături. Seara, cazare la Hotel Olympus 3*, în Paralia Katerini.

Ziua 2. Vineri, 14.04.2017
Ora 08.00, micul dejun. Ora 09.00, plecare din Paralia Katerini pe ruta Larissa – Lamia – Teba – Elefsina – Corint. Oprire la Istmul Corint și vizită la vechea cetate a Corintului. Plecare din Corint pe ruta Tripoli – Sparta. Seara, cazare la hotel 3* în zona Sparta/Mystras.

Ziua 3. Sâmbată, 15.04.2017
Ora 08.00, micul dejun. Ora 09.00, excursie opțională (25 €) la Peștera Spilia Dirou, Peninsula Mani și orașul Gythio. Spre seară, revenire la hotel în zona Sparta/Mystras și deplasare la biserică pentru slujba de Înviere.

Hristos a înviat!

Ziua 4. Duminică, 16.04.2017
Începând cu ora 08.00, micul dejun. În jurul prânzului mergem la o tavernă tradițională pentru servirea mesei tradiționale de Paște. După amiază, revenire la hotel și timp liber pentru odihnă și relaxare.

Ziua 5. Luni, 17.04.2017
Ora 08.00, micul dejun. Ora 09.00, excursie opțională (25 €) către Insula Monemvasia. După-amiază, revenire la hotel în zona Sparta/Mystras.

Ziua 6. Marti, 18.04.2017
Ora 08.00, micul dejun. Vizita la cetatile bizantine de la Mystras, dupa care plecare din Sparta pe ruta Megalopoli - Vasta. Oprire la Biserica Sfintei Teodora din Vasta, după care vom pleca mai departe către Olympia pe cel mai pitoresc traseu din Peloponez. Vom trece prin satele Stemnitsa, Dimitsana și Lagkadia. Sosire la Olympia unde vom putea vizita situl arheologic unde se aprinde Flacăra Olimpică, cât și muzeul. Aici se afla și statuia lui Zeus Olimpianul, una dintre cele 7 minuni ale Lumii Antice. Plecare din Olympia și sosire spre seară în Patras, unde vom putea vizita și Catedrala Sf. Andrei. Cazare la Hotel Delfini 3*, în Patras.

Ziua 7. Miercuri, 19.04.2017
Ora 08.00 micul dejun. Ora 09.00, plecare din Patras și traversare din nou pe continent pe Podul Rio – Antirio. Mai departe, ne continuăm drumul către Delfi, unde putem vizita situl arheologic și muzeul celui mai celebru oracol din Lumea Antica. Tot aici găsim și Buricul Pământului. Mai departe, plecăm spre stațiunea montană Arahova, de unde putem achiziționa mezeluri și brânzeturi tradiționale locale. Seara, sosire în Paralia Katerini și cazare la Hotel Olympus 3*.

Ziua 8. Joi, 20.04.2017
Ora 08.00, micul dejun. Ora 09.00, plecare din Paralia Katerini spre România. Sosire în București spre seară, în funcție de condițiile meteo, trafic si vamă.


Preţul include:
- Transport cu autocar 2-3* Aer Condiţionat.
- 2 nopți cazare, cu mic dejun inclus la Hotel Olympus 3* – Paralia Katerini
- 4 nopți cazare, cu mic dejun inclus la hotel 3* - zona Sparta/Mystras
- 1 noapte cazare, cu mic dejun inclus la Hotel Delfini 3* - Patras
- Masa festiva de Paste
- Însoţitor de grup (cunoscător de limba română si greacă)

Preţul NU include:
- Asigurare medicală de călătorie (opțională)
- Intrările la muzee și obiectivele turistice
- Supliment cameră single: 140 €
- Excursiile opționale

::/fulltext:: ::cck::17::/cck::

Ulei de masline extravirgin din insula Creta

Feed not found.