Menu
Tablet menu

Mini-vacanță de Rusalii la munte și la mare 5 zile 01.06.2017

::cck::56::/cck::
::introtext::

Iubești Grecia? Iubești muntele? Iubești și marea?
Atunci haide cu noi într-un mini-sejur la marea și la munte pe meleaguri grecești!!
Vei avea parte de sesiuni de bronz pe litoralul grecesc, momente de respiro la munte și momente de relaxare la băi termale!

Kavala, Edessa, Riviera Olympului, Meteora, Metsovo, Loutraki, Loutra Pozar si Salonic
hotel 3-4* Edessa + transport minibus/autocar + mic dejun
5 zile - 4 nopţi
01 – 05 Iunie 2017
Preţ: 245 €/pers
Preţ special: 220 €/pers (Pentru foştii clienţi)
 
::/introtext::
::fulltext::
Ziua 1 Joi: 01 Iunie 2017
Plecare din Bucureşti ora 06:00 pe ruta Bucureşti-Giurgiu-Ruse-Veliko Tarnovo, Nova Zagora, Kardzali, Komotini, Kavala. Dupa pranz, oprire în Kavala pentru un popas şi seara sosire in Edessa si cazare la hotel de 3-4*. Localitatea Edessa este o statiunea montana renumita pentru cascadele spectaculoase si pentru intreg peisajul inconjurator: un frumos parc public cu flora specifica, cafenele si restaurante ascunse la umbra, pe malul raului Vodas.
 
Ziua 2 Vineri: 02 Iunie 2017
Mic dejun. La ora 09:00 Excursie inclusa pe Riviera Olympului. Vom face o prima oprire pe plaja Variko mai jos de Paralia Katerini, unde este o plaja larga cu nisip fin mai putin cunoscuta de turismul de masa. La pranz mergem in statiunea Platamonas, unde vom putea vizita si cetatea Platamonas, iar spre seara mergem pe muntele Olymp cu o scurta oprire in statiunea Montana Litochoro. Seara revenire la hotel in Edessa.
 
Ziua 3 Sambata: 03 Iunie 2017
Mic dejun. La ora 8:00 Excursie opţională (30 euro/pers) la Meteora si Metsovo. Vom vizita Manastirea Marele Meteor si atelierul de icoane Zindros, iar dupa-amiaza o vom petrece in frumosul oras Metsovo, binecunoscut pentru arhitectura bine conservata si pentru locuitorii de origine aromana.
 
Ziua 4 Duminica: 04 Iunie 2017
Mic dejun. La ora 09:00 Excursie opţională (20 Euro/pers) în Loutraki si Loutra Pozar. La Loutra Pozar sunt bai termale de-a lungul unui rau de munte avand posibilitatea de a alterna bai calde si reci. Dupa amiaza revenim in Edessa si petrecem mai mult timp langa cascada.
 
Ziua 5 Luni: 05 Iunie 2017
Mic dejun. Plecam din Edessa si intram in Salonic, unde vom urca in Ano Poli (orasul de sus), pentru a admira zidurile bizantine si panorama Golfului Thermaicos. Traversarea Bulgariei si sosire in Bucuresti seara, in functie de trafic.
 

Prețul include:
Transport cu minibus sau autocar 3*
4 cazări cu mic dejun la hotel 4* în Edessa, Aigai 4*
Însoţitor de grup
Excursia de o zi pe Riviera Olympului
 
Prețul NU include:
Intrările la obiective
Supliment cameră single: 80 €
Excursii opţionale:
30 € Meteora si Metsovo
20 € Loutra Pozar si Loutraki
::/fulltext:: ::cck::56::/cck::

Ulei de masline extravirgin din insula Creta

Feed not found.