Menu
Tablet menu

Mini-vacanță de 1 Mai în Kavala 4 zile 28.04.2017

::cck::18::/cck::
::introtext::

Kavala este al doilea oraș ca mărime din nordul Greciei, un oraș port superb, așezat în amfiteatru, unde toate clădirile au o vedere spectaculoasă la frumoasa și albastra Mare Egee. Cunoscut ca și „Orașul magic” sau ”Orașul de azur”, grecii susțin că este un oraș modern, care iși respectă istoria. Este considerat "Monte Carlo" al Greciei. Frumoasa și împădurita insulă Thassos, cea mai nordică insulă grecească, va fi și ea pe lista obiectivelor noastre, împreună cu Halkidiki sau Muntele Athos.

Veliko Tarnovo, Thassos, Halkidiki şi Muntele Athos
Cazare Hotel Oceanis 3* în Kavala + transport minibus/autocar + mic dejun
4 zile - 3 nopţi
28 Aprilie - 1 Mai 2017
Preţ: 175 €/pers
Preţ special: 160 €/pers ( Pentru foştii clienţi)
 
::/introtext::
::fulltext::

Ziua 1 Vineri: 28 Aprilie 2017

Plecare din Bucureşti ora 06:00 pe ruta Bucureşti-Giurgiu-Ruse-Veliko Tarnovo. În jurul orei 9:30 sosire în Veliko Tarnovo, unde vizităm Cetatea Tsarevets şi centrul istoric al oraşului medieval. De asemenea, vom vizita în apropiere satul tradiţional Arbanassi şi Mănăstirea “Schimbarea la Faţă”, al patrulea cel mai mare aşezământ monahal al Bulgariei. Vom lua masa de prânz la Veliko Tarnovo şi plecăm mai departe spre Kavala, în Grecia. Seara sosire în Kavala şi cazare la Hotel Oceanis 3*.

Ziua 2 Sambata: 29 Aprilie 2017

Micul dejun. La ora 9:00, Excursie opţională (20 euro/pers la Ouranopolis). În Ouranopolis vom vizita ruinele mănăstirii Zygou la graniţa cu Muntele Athos. În continuare, cine doreşte poate participa la croaziera în jurul Muntelui Athos (15-20 Euro €/pers) sau poate traversa  spre micuţa insulă Amouliani. După-amiază plecăm din Ouranopoli spre Stagira pentru a vizita Parcul Aristotel şi mai departe spre localitatea pitorească Arnea, unde vom face un popas. Seara revenire la hotel în Kavala.

Ziua 3 Duminica: 30 Aprilie 2017

Mic dejun. La ora 09:00 Excursie opţională în insula Thassos (25 euro/pers). Deplasare spre portul Keramoti şi îmbarcare pe feribot spre insulă. În Thassos vom face turul insulei cu vizite şi timp liber pentru cumpărături, prânz şi relaxare la plajă. Seara, revenire la cazare cazare in Kavala.

Ziua 4 Luni: 1 Mai 2017

Mic dejun. Vizitarea mănăstirii Sfântului Nicolae din Porto Lagos, dupa care timp liber pentru plaja la Fanari. In jurul pranzului, plecare spre Bucureşti. Seara sosire în Bucureşti în funcţie de drum şi trafic.


Prețul include:

  • transport cu minibus / autocar 3* (AC)
  • 3 nopți cazare la Hotel Oceanis 3* în Kavala, în camere duble, cu mic dejun inclus
  • însoțitor de grup

 

Prețul NU include:

  • intrările la obiectivele turistice
  • supliment cameră single: 65 €
  • excursii opționale: 25 € Thassos (include ferryboat); 20 € Ouranopoli; 15 - 20 € Croazieră Athos / traversare cu ferryboat în Insula Amouliani
::/fulltext:: ::cck::18::/cck::

Ulei de masline extravirgin din insula Creta

Feed not found.