Menu
Tablet menu

Circuit și sejur în Insula Creta 10 zile 08.07.2017

::cck::57::/cck::
::introtext::

Insula Creta este o destinaţie spectaculoasă pentru orice călător pasionat totodată de istorie, natură și soare. Iubitorii de istorie şi civilizaţie vor găsi situri arheologice şi vestigii de mare importanţă precum Palatul din Knossos, Muzeul de Arheologie sau siturile minoice Festos şi Gortis. Peisajele naturale şi aşezările pitoreşti ne vor bucura la tot pasul, iar plajele cu nisip auriu și apa turcoaz de o frumusețe paradisiacă ne vor minuna ochii. Vom vizita cele mai mari şi cele mai frumoase oraşe ale Cretei, Chania și Heraklion, iar pe durata excursiei ne vom opri și la Salonic, Atena, Valea Tempi și Meteora.

Heraklion, Chania, Knossos, Arkadi, Preveli, Sfakia, Matala, Salonic (Sfântul Dumitru), Atena, Meteora
Transport autocar + ferry-boat + cazare + Demipensiune în Heraklion
10 zile – 9 nopti
08 - 17.07.2017
EARLY - BOOKING (27.04.2017): 575 €
Pret special pentru fosti clienti: 600 €
Preț: 625 €
 
 
::/introtext::
::fulltext::
Ziua 1. Sambata 08.07.2017
Plecare din Bucuresti, ora 06:00 pe ruta Giurgiu-Ruse-Pleven-Sofia-Promahonas-Seres-Salonic. Dupa-amiaza sosire în Salonic şi tur de oraş: Agora Romană, Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bulevardul Expoziţiei, Turnul Alb, Piaţa Aristotel, statuia ecvestra Alexandru cel Mare, Biserica Sfântul Dumitru cu vizite , opriri, cumpărături. Seara cazare la Hotel Rotonda3*/Vergina3* in Salonic.
 
Ziua 2. Duminica 09.07.2017
Dimineaţa ora 07:30 se ia micul dejun la hotel. Ora 08:30 plecare din Salonic spre Atena. In jurul pranzului spre dupa-amiaza sosire in Atena cu oprire la Akropole. Dupa aceea, plecare in tur de oras Atena: ACROPOLE, STADIONUL OLIMPIC, CASA PARLAMENTULUI, PIAŢA SYNTAGMA, PIAŢA OMONIA, ACADEMIA ŞI UNIVERSITATEA, BIBLIOTECA NAŢIONALĂ, ZAPIO, MONASTIRAKI SI PLAKA. Seara imbarcare pe ferryboat din portul Pireu, cu destinatia Creta-Heraklion. Cazare in cabine cu 4 paturi.
 
Ziua 3. Luni 10.07.2017
Dimineata orele 6:30-7:00 sosire in portul Heraklion din Creta si debarcare. Deplasare la Palatul din Knosos unde se viziteaza situl arheologic. Dupa aceea, vizitarea casei memoriale Nikos Kazantzakis. Revenire in orasul Heraklion si vizitarea Muzeului de Arheologie. Pana la pranz timp liber pentru plimbari, cumparaturi si servirea pranzului in Heraklion. Se vor vizita Bisericile Sf Titus si Sf Mark. Dupa-amiaza cazare in Amoudara, langa Heraklion, la Hotel Park 2*+. Seara, servirea cinei la hotel in regim de demipensiune.
 
Ziua 4. Marti 11.07.2017
Dimineata intre orele 08:00-10:00 se serveste micul dejun la hotel. Plecare in excursie optionala la plajele Matala si Agia Galini, siturile arheologice Festos si Gortis (30 €/pers.). Seare revenire la hotel si servirea cinei.
 
Ziua 5. Miercuri 12.07.2017
Dimineata, dupa servirea micului-dejun, la orele 08.30 plecare in excursie optionala in Insula Santorini (120 – 150 €/pers.). Cine nu participa la excursie, are timp liber pentru plimbari, plaja, baie, cumparaturi. Seare revenire la hotel si servirea cinei.
Ziua 6 Joi 13.07.2017
Dimineata mic dejun. Ora 8:00 plecare din hotel catre Chania. Vom vizita Manstirea Arkadi si Manastirea Preveli. Plecand de la Preveli vom trece prin Frankokastelo si Chora Sfakion, cu oprire pentru plaja in Frankokastelo. Seara sosire in Chania si cazare la Hotel Arkadi 3*.
 
Ziua 7 Vineri 14.07.2017
Dimineata mic dejun la hotel. Optional, plecare din Chania catre Elafonisi (35 €/pers.). Seara sosire inapoi in Chania la hotel.
 
Ziua 8 Sambata 15.07.2017
Dimineata mic dejun sit imp liber pentru plimbare si vizitare portul venetian din Chania. In jurul pranzului, plecare din Hotel Arkadi 3* si vom vizita Peninsula Akrotiri cu plaja Stavros, unde s-a filmat filmul “Zorba, grecul”, Manastirea Agia Triada si Mormantul lui Venizelos de unde se poate vedea o panorama superba asupra orasului Chania. Seara ajungem in portul Souda si imbarcare pe ferryboat cu destinatia Pireu. Cazare in cabine cu 4 paturi.
 
Ziua 9 Duminica 16.07.2017
Dimineata, orele 07:00, sosire in portul Pireu si debarcare. Plecare din Pireu catre Meteora, unde vom opri si vom vizita o manastire si atelierul de icoane Zindros. Seara, cazare pe Riviera Olimpului.
 
Ziua 10 Luni 17.07.2017
Dimineata mic dejun la hotel si plecare spre Bucuresti pe ruta Salonic-Promachonas-Kulata-Sofia-Plevna-Ruse-Giurgiu-Bucuresti. Seara sosire in Bucuresti, in functie de trafic si formalitatile vamale.
 

Preţul include:
-Transport cu autocar 2-3* Aer Condiţionat.
-2 cazări cu mic dejun în hoteluri echivalent 3* (toaleta, dus, Aer conditionat).
-3 cazari cu demipensiune la Hotel Park 2*+ in Heraklion.
-2 cazari cu mic dejun la Hotel Arkadi 3* in Chania.
-2 nopti croaziera pe mare Pireu-Heraklion si Chania-Pireu in cabine cu 4 paturi si toaleta.
-Însoţitor de grup (cunoscător de limba română si greacă)
 
Preţul nu include:
-Asigurare medicală de călătorie (optionala)
-Intrările la muzee si obiectivele turistice
-Supliment camera single 150 €.
-Supliment Cabina dubla pe ferry-boat 65 €/persoana pentru ambele traversari.
 
::/fulltext:: ::cck::57::/cck::

Ulei de masline extravirgin din insula Creta

Feed not found.