Menu
Tablet menu

Circuit Peloponez și sejur în Insula Kithira 9 zile - 23.07.2017

::cck::58::/cck::
::introtext::

Situata în partea de sud a Peloponezului, Kythira este o insula izolata cu atmosferă relaxantă, specific grecească. Aceasta are o arhitectură vie venețiană, în special în Chora, orașul capitală, iar pe un deal mai sus de Chora, se află un vechi castel, ce oferă o vedere minunată la Marea Egee. Kapsali, Agia Pelagia, Avlemonas și Diakofti sunt cele mai turistice locuri de pe Kythira, iar o plimbare în jurul insulei va duce vizitatorii la plaje minunate, mănăstiri frumoase și sate pescărești tradiționale. Peloponezul oferă o experiență interesantă turistului din punct de vedere istoric, dar și peisaje naturale cu mare turcoaz pe fundal și livezi de citrice.
 
Salonic, Delphi, Gythio, Sparta, Nafplio, Epidavros, Micene, Canalul Corint, Olympia, Patras
Transport autocar + ferryboat + cazare + mic dejun
Plecare 23 – 31.07.2017
9 zile – 8 nopti
Preț: 600 €/pers.
Pret special pentru fosti clienti: 575 €
EARLY - BOOKING (27.04.2017): 550 €

 

::/introtext::
::fulltext::
Ziua 1. Duminica 23.07.2017
Plecare din Bucureşti ora 06:00 pe ruta Bucureşti-Giurgiu-Ruse-Pleven-Sofia-Promahonas-Seres-Salonic.
Dupa amiaza sosire în Salonic şi se va face turul de oraş: Agora Romană, Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bulevardul Expoziţiei, Turnul Alb, Piaţa Aristotel, statuia ecvestra Alexandru cel Mare, Biserica Sfântul Dumitru cu vizite , opriri, cumpărături. Seara cazare la Hotel Rotonda 3*/Vergina 3* din Salonic.
 
Ziua 2. Luni 24.07.2017
Dimineaţa ora 08.00 se ia micul dejun la hotel. Ora 09.00 plecare din Salonic pe ruta Katerini, Larisa, Lamia, Amfisa, Delphi. Oprire cu vizita la Oracolul din Delphi, dupa care mergem mai departe spre Patras. Seara cazare la Hotel Delfini 3* din Patras.
 
Ziua 3. Marti 25.07.2017
Dimineata micul dejun la hotel. Dupa micul dejun, plecare spre Olympia, unde se viziteaza situl arheologic, aici desfasurandu-se in Antichitate Jocurile Olimpice Antice, iar in prezent de aici se aprinde Flacara Olimpica a Jocurilor Olimpice Moderne. Mai departe, plecare din Olympia catre Sparta, pe un traseu pitoresc traversand 3 sate traditionale de munte – Langadia, Stemnitsa si Dimitsana. Dupa-amiaza, sosire la Biserica Sfintei Teodora din Vasta, cu o scurta oprire, iar seara sosire si cazare in Sparta.
 
Ziua 4. Miercuri 26.07.2017
Dimineata micul dejun. Plecare la complexul bizantin de la Mystras si plecare mai departe catre Pestera Spilia Dirou, de langa Areopoli. In jurul pranzului, sosire in orasul Gythio si in jurul orei 17.00 imbarcare pe ferryboat, cu destinatia Kithira. Spre seara sosire in Kithira si deplasare la hotel, in zona Agia Pelagia.
 
Ziua 5. Joi 27.07.2017
Dimineata mic dejun la hotel. Timp liber pentru plaja, vizite, cumparaturi.
 
Ziua 6 Vineri 28.07.2017
Dimineata mic dejun la hotel. Ora 9.00 plecare intr-un mic tur al insulei, cu vizitarea localitatilor Milopotamos, capitala Kithira si plaja Kapsali (20 €/pers.). Seara, revenire la hotel in zona Agia Pelagia.
 
Ziua 7 Sambata 29.07.2017
Dimineata mic dejun la hotel. Se va vizita plaja unde si-au petrecut luna de miere Paris si Elena din Troia. Mai departe, ne vom deplasa catre Avlemonas, dupa care ne continuam drumul spre Diacofti. In jurul orei 14.00, imbarcare pe ferryboat cu destinatia Neapoli. Plecare mai departe spre Nafplio si cazare la Hotel Nafplia 3*.
Ziua 8 Duminica 30.07.2017
Dimineata mic dejun la hotel. Plecare si vizitare Epidavros, dupa care mergem mai departe la Micene, unde se va lua si pranzul. Dupa pranz, plecare spre nordul Greciei, cu cazare pe Riviera Olimpului.
 
Ziua 9 Luni 31.07.2017
Dimineata mic dejun la hotel si plecare spre Bucuresti pe ruta Salonic-Promachonas-Kulata-Sofia-Plevna-Ruse-Giurgiu-Bucuresti. Seara sosire in Bucuresti, in functie de trafic si formalitatile vamale.
 

Preţul include:
Transport cu autocar/minibus 4* Aer Condiţionat
Traversare ferryboat Peloponez - Kithira și Kithira - Peloponez
1 cazare cu mic dejun în Salonic, la Hotel Vergina 3*/Rotonda 3*
1 cazare cu mic dejun in Patras, la Hotel Delfini 3*
1 cazare cu mic dejun in Sparta, la hotel 3*
3 cazari cu mic dejun in Insula Kithira, la hotel 3*
1 cazare cu mic dejun in Nafplio, la Hotel Nafplia 3*
1 cazare cu mic dejun pe Riviera Olimpului, la hotel 3*
Însoţitor de grup (cunoscător de limba română si greacă)
 
Preţul nu include:
Asigurare medicală de călătorie.
Intrările la muzee si obiectivele turistice
Supliment camera single 160 €
Excursia optionala – turul insulei Kithira (20 €/pers.)
 
 
::/fulltext:: ::cck::58::/cck::

Ulei de masline extravirgin din insula Creta

Feed not found.