Menu
Tablet menu

Carnaval în Xanthi de Lăsata Secului

::cck::14::/cck::
::introtext::

Cu ocazia sărbătorii de Lăsata Secului, vă invităm să admirăm renumitul Carnaval de la Xanthi si arhitectura tradițională a orașului, să ne plimbăm prin minunatul oraș Kavala, să aflăm secretele producerii firului de mătase la Muzeul Fabricii de Mătase din Soufli și să vizităm Biserica Sfânta Lidia, unde s-a oficiat primul botez creștin din Europa, de către Sfântul Paul. Grăbiți-vă, locurile sunt limitate!
 
24 - 27 Februarie 2017
Preţ standard: 195 €/pers.Preţ special pentru foşti clienţi: 175 €/pers
 
::/introtext::
::fulltext::

Ziua 1: Vineri, 24 Februarie 2017

Plecare din Bucureşti, la ora 06:00, pe ruta Bucureşti – Giurgiu – Ruse - Veliko Tarnovo - Komotini. După-amiază sosire în Komotini şi cazare la hotel (Hotel Achilio 4* sau similar). Dupa cazare, o scurta odihna si vizitarea mănăstirii Sfântului Nicolae din Porto Lagos şi revenire la hotel în Komotini.

Ziua 2: Sâmbătă, 25 Februarie 2017

Mic dejun. La ora 09:00, excursie opţională (30 €/pers.) în orasul Alexandrupoli, Fabrica de matase de la Soufli si orasul Didymoteicho. Seara, revenire la hotel în Komotini.

Ziua 3: Duminică, 26 Februarie 2017

Micul dejun. La ora 9:30, deplasare din Komotini în oraşul Xanthi pentru a participa la Carnaval. După-amiază, spre seara, plecare în Kavala pentru vizitarea oraşului; in drum spre Kavala, oprire la Biserica Sf. Lidia, unde s-a oficiat primul botez crestin din Europa, de catre Sfantul Paul. Seara revenire la hotel în Komotini.

Ziua 4: Luni, 27 Februarie 2017

Mic dejun. La ora 10:00 mergem în pădurea Nymfea la 4 km nord de Komotini pentru a vedea înălţarea zmeilor de către localnici.  Plecare din Komotini către Bucureşti. Seara sosire la Bucureşti.


Preţul include:
Transport cu minibus sau autocar 3*
3 cazări cu mic dejun la hotel  3/4* în Komotini, în camere duble
Însoţitor de grup

Preţul NU include:
Intrările la obiective
Supliment cameră single: 65 €
Excursie opţională: 30 € - Alexandrupoli, Fabrica de matase de la Soufli, Didymoteicho

 

 

::/fulltext:: ::cck::14::/cck::

Ulei de masline extravirgin din insula Creta

Feed not found.