Menu
Tablet menu

Mini - Vacanta la munte si la mare in Grecia - August 2016

::cck::34::/cck::
::introtext::

Muntele și marea au farmecul lor aparte, iar atunci când sunt vizitate în cadrul aceluiași program, rețeta succesului este garantată. Edessa – stațiunea montană renumită pentru cascadele spectaculoase și pentru întreg peisajul înconjurător, Paralia Katerini – unde se ascunde o plajă cu nisip fin mai puțin cunoscută turiștilor, sunt doar câteva dintre marile atracții ca ne vor aștepta pe traseu.

Perioada: 12.08 – 16.08.2016

Preț: 245 €/pers 

Pret special pentru fosti clienti: 220 €/pers

::/introtext::
::fulltext::

Ziua 1. Vineri 12 August 2016

Plecare din Bucureşti ora 06:00 pe ruta Bucureşti-Giurgiu-Ruse-Veliko Tarnovo, Nova Zagora, Kardzali, Komotini, Kavala. Dupa pranz, oprire în Kavala pentru un popas şi seara sosire in Edessa si cazare la hotel de 3-4*. Localitatea Edessa este o statiunea montana renumita pentru cascadele spectaculoase si pentru intreg peisajul inconjurator: un frumos parc public cu flora specifica, cafenele si restaurante ascunse la umbra, pe malul raului Vodas.

 

Ziua 2. Sambata 13 August 2016

Mic dejun. La ora 09:00 Excursie inclusa pe Riviera Olympului. Vom face o prima oprire pe plaja Variko mai jos de Paralia Katerini, unde este o plaja larga cu nisip fin mai putin cunoscuta de turismul de masa. La pranz mergem in statiunea Platamonas, unde vom putea vizita si cetatea Platamonas, iar spre seara mergem pe muntele Olymp cu o scurta oprire in statiunea Montana Litochoro. Seara revenire la hotel in Edessa.

 

Ziua 3. Duminica 14 August 2016

Mic dejun. La ora 8:00 Excursie opţională (30 euro/pers) la Meteora si Metsovo. Vom vizita Manastirea Marele Meteor si atelierul de icoane Zindros, iar dupa-amiaza o vom petrece in frumosul oras Metsovo, binecunoscut pentru arhitectura bine conservata si pentru locuitorii de origine aromana.

 

Ziua 4. Luni 15 August 2016

Mic dejun. La ora 09:00 Excursie opţională (20 Euro/pers) în Loutraki si Loutra Pozar. La Loutra Pozar sunt bai termale de-a lungul unui rau de munte avand posibilitatea de a alterna bai calde si reci. Dupa amiaza revenim in Edessa si petrecem mai mult timp langa cascada.

 

Ziua 5. Marti 16 August 2016

Mic dejun. Plecam din Edessa si intram in Salonic, unde vom urca in Ano Poli (orasul de sus), pentru a admira zidurile bizantine si panorama Golfului Thermaicos. Traversarea Bulgariei si sosire in Bucuresti seara, in functie de trafic.


 

Pretul include:

  • Transport cu minibus sau autocar 3*
  • 4 cazări cu mic dejun la hotel  3-4* în Edessa, Aigai 4* sau Alfa 3*
  • Însoţitor de grup
  • Excursia de o zi  pe Riviera Olympului

 

Pretul NU include:

  • Intrările la obiective
  • Supliment cameră single: 80 €
  • Excursii opţionale: 30€ Meteora si Metsovo; 30€ Sourouti si Kassandra

::/fulltext::

::cck::34::/cck::

Ulei de masline extravirgin din insula Creta

Feed not found.