Menu
Tablet menu

Mini - Vacanta in Kavala - Iulie 2016

::cck::33::/cck::
::introtext::

 

Kavala este al doilea oraș ca mărime din nordul Greciei, un oraș port superb, așezat în amfiteatru, unde toate clădirile au o vedere spectaculoasă la frumoasa și albastra Mare Egee. Cunoscut ca și „Orașul magic” sau ”Orașul de azur”, grecii susțin că este un oraș modern, care iși respectă istoria. Frumoasa și împădurita insulă Thassos, cea mai nordică insulă grecească, va fi și ea pe lista obiectivelor noastre, împreună cu Halkidiki sau Muntele Athos.

 

Perioada: 21.07 – 24.07.2016

Preț: 175 € / pers. 

Pret special pentru fosti clienti: 160 € / pers.

::/introtext::
::fulltext::

Ziua 1. Joi 21 iulie 2016

Plecare din Bucureşti ora 06:00 pe ruta Bucureşti-Giurgiu-Ruse-Veliko Tarnovo. În jurul orei 9:30 sosire în Veliko Tarnovo, unde vizităm Cetatea Tsarevets şi centrul istoric al oraşului medieval. De asemenea, vom vizita în apropiere satul tradiţional Arbanassi şi Mănăstirea “Schimbarea la Faţă”, al patrulea cel mai mare aşezământ monahal al Bulgariei. Vom lua masa de prânz la Veliko Tarnovo şi plecăm mai departe spre Kavala, în Grecia. Seara sosire în Kavala şi cazare la hotel de 3*.

 

Ziua 2. Vineri 22 iulie 2016

Mic dejun. La ora 09:00 Excursie opţională în insula Thassos (25 euro/pers). Deplasare spre portul Keramoti şi îmbarcare pe feribot spre insulă. În Thassos vom face turul insulei cu vizite şi timp liber pentru cumpărături, prânz şi relaxare la plajă. Seara revenire în Kavala.

 

Ziua 3. Sambata 23 iulie 2016

Micul dejun. La ora 9:00, Excursie opţională (20 euro/pers la Ouranopolis). În Ouranopolis vom vizita ruinele mănăstirii Zygou la graniţa cu Muntele Athos. În continuare, cine doreşte poate participa la croaziera în jurul Muntelui Athos (15-20 Euro €/pers) sau poate traversa  spre micuţa insulă Amouliani. După-amiază plecăm din Ouranopoli spre Stagira pentru a vizita Parcul Aristotel şi mai departe spre localitatea pitorească Arnea, unde vom face un popas. Seara revenire la hotel în Kavala.

 

Ziua 4. Duminică 24 Iulie 2016

Mic dejun. Timp liber pentru vizitarea oraşului Kavala (Apeductul Kamares, Acropola şi castelul, Pieţele Mohamed Ali şi Eleftherias, Muzeul Tutunului şi multe monumente de arhitectură neoclasică). Ora 12:00 plecare din Kavala spre Bucureşti. Seara sosire în Bucureşti în funcţie de drum şi trafic.


 

Pretul include:

  • Transport cu minibus sau autocar 3*
  • 3 cazări cu mic dejun la hotel  3* în Kavala, în camere duble
  • Însoţitor de grup

 

Pretul NU include:

  • Intrările la obiective
  • Supliment cameră single: 65 €
  • Excursii opţionale:  25€ Thassos (include feribot); 20€ Ouranopoli; Croaziera Athos (15-20 Euro) sau traversare cu feribot in Amouliani
::/fulltext:: ::cck::33::/cck::

Ulei de masline extravirgin din insula Creta

Feed not found.