Menu
Tablet menu

Carnaval in Xanthi si Lasata Secului in Macedonia si Tracia - Martie 2016

::cck::24::/cck::
::introtext::

Renumitul Carnaval din Xanthi are loc anual la inceputul postului de Pasti. Sarbatoarea si parada principala ce se desfasoara pe stradutele Orasului Vechi, atrag mii de vizitatori dornici sa admire spectacolul costumelor colorate. Arhitectura orasului Xanthi si-a pastrat aspectul traditional: ferestre cu grilaj, porti sculptate, tigle si lemn. Programul mini-vacantei include si urmatoarele vizite: orasele Komotini, Kavala si Alexandrupoli, Manastirea Sfantul Nicolae din Porto Lagos, Fabrica de matase de la Soufli, Biserica Sfintei Lidia (primul botez crestin din Europa).

Komotini – Xanthi – Kavala – Soufli – Alexandrupoli

11 - 14 martie 2016
Preţ: 195 €/pers.
Preţ special pentru foştii clienţi: 175 €/pers.

::/introtext::
::fulltext::

Ziua 1: Vineri, 11 Martie 2016
Plecare din Bucureşti, la ora 06:00, pe ruta Bucureşti – Giurgiu – Ruse - Veliko Tarnovo - Komotini. După-amiază sosire în Komotini şi cazare la hotel (Hotel Achilio 4* sau similar). Dupa cazare, o scurta odihna si vizitarea mănăstirii Sfântului Nicolae din Porto Lagos şi revenire la hotel în Komotini.

Ziua 2: Sâmbătă, 12 Martie 2016
Mic dejun. La ora 09:00, excursie opţională (30 €/pers.) în orasul Alexandrupoli, Fabrica de matase de la Soufli si orasul Didymoteicho. Seara, revenire la hotel în Komotini.

Ziua 3: Duminică, 13 Martie 2016
Micul dejun. La ora 9:30, deplasare din Komotini în oraşul Xanthi pentru a participa la Carnaval. După-amiază, spre seara, plecare în Kavala pentru vizitarea oraşului; in drum spre Kavala, oprire la Biserica Sf. Lidia, unde s-a oficiat primul botez crestin din Europa, de catre Sfantul Paul. Seara revenire la hotel în Komotini.

Ziua 4: Luni, 14 Martie 2016
Mic dejun. La ora 10:00 mergem în pădurea Nymfea la 4 km nord de Komotini pentru a vedea înălţarea zmeilor de către localnici.  Plecare din Komotini către Bucureşti. Seara sosire la Bucureşti.


Preţul include:   
•    Transport cu minibus sau autocar 3*
•    3 cazări cu mic dejun la hotel  3/4* în Komotini, în camere duble 
•    Însoţitor de grup

 Preţul NU include:    

•    Intrările la obiective
•    Supliment cameră single: 65 €
•    Excurse opţională: 30 € - Alexandrupoli, Fabrica de matase de la Soufli, Didymoteicho

 

::/fulltext:: ::cck::24::/cck::

Ulei de masline extravirgin din insula Creta

Feed not found.